AlphaSphere Deluxe

Alpha Spheres

Alpha Spheres

IN PREMIERA ABSOLUTA IN ROMANIA!

AlphaSphere este o tehnologie de ultima generatie, rezultatul unei colaborari deosebite intre artistul creator AlphaSphere Deluxe si al echipei sale de expertiza din cadrul Institultului de cercetare a perceptiilor din Viena. AlphaSphere Deluxe activeaza si creeaza unitatea sensurilor, cu un efect de profunda relaxare combinat in mod surprinzator cu un efect de stimulare.

Niveluri diferite de perceptie se imbina armonios si devin o unitate care te conduce intr-o experienta multisenzoriala de exceptie. In AlphaSphere Deluxe este atins un alt nivel de constiinta care permite o schimbare a perceptiei fata de propria viata si propriile actiuni.

In sens terapeutic aceasta experienta poate deveni baza pentru un proces personal de transformare, o conectare mai profunda cu toate simturile noastre. Culoarea, forma, lumina impreuna cu sunetul, vibratia, caldura, reglarea ritmului respirator, creeaza impreuna o perceptie holistica profunda.

Aceasta terapie multisenzoriala se face intr-o camera fara lumina, unde se exprima in plenitudinea lor toate componentele senzoriale ale acestei tehnologii. Sunteti instalati intr-un lounger- un tip de pat sezlong, care se afla intr-un spatiu tip cocoon, iar aici invaluiti in intimitatea si siguranta lui, vi se monteaza un program sinestezic particularizat nevoilor dumneavoastra la acel moment, experienta care va face sa va simtiti teleportat intr-o alta dimensiune.

Citeste in continuare
RomaniaEnglish