ASYRA

Asyra

Asyra

Asyra Pro


Asyra Pro este cel mai avansat, flexibil si prietenos sistem de scanare bioenergetica, rezultatul a 30 de ani de continua cercetare si imbunatatire in aplicarea principiilor de evaluare energetica – prin procedeul numit scanare electrodermica computerizata – fiind a zecea generatie construita pe cercetarile originale ale doctorului Voll.

Scurt istoric

Conceptul original de utilizare a tehnologiei de analiza prin biorezonanta a fost dezvoltat de Dr. Reinhart Voll in anii ’50. El a facut o munca de cercetare pe mii de pacienti cu diagnostice prestabilite pentru a intelege cum sa realizeze calibrarea tehnologiei. Cantitatea de curent care trece prin structura celulara a organului sau sistemului, dezvaluie statusul functional al tesutului.

Pentru ca scanarea se bazeaza pe anumiti parametrii prestabiliti de evaluare ai starii de sanatate, orice deviere de la normal este detectata cu usurinta. Acest lucru ne permite sa avem o imagine reala asupra felului in care organismul functioneaza.
O data identificate ariile cu probleme, facem o pre-scanare a posibilitatilor de tratament disponibile. Trimitem „semnaturi” electromagnetice reprezentative ale remediilor/terapiilor catre corp si evaluam reactia sa.

„… asta ne permite sa evaluam raspunsul la tratament inainte de a-l administra” Dr. Reinhold Voll.

Asyra Pro analizeaza impedanta si dinamica capacitantei (functia de condensator electric) tesuturilor. Calculele si formulele matematice care stau la baza tehnologiei au fost elaborate de Dr. Diller si colaboratorii sai, pe parcursul anilor petrecuti in laboratoarele de la Stanford University si adaptate special sistemului Asyra.

Citeste in continuare
RomaniaEnglish