CHIRURGIE ESTETICĂ

 

„Nu te vei simți confortabil cu propria persoană decât atunci când îți dai voie să o faci” – Mark Twain

Chirurgia estetică oferă soluții remarcabile pentru corecția imperfecțiunilor fizice care ne împiedică să fim noi înșine. Această specializare, bazată pe principiile chirurgiei plastice și pe inovații tehnologice avansate, răspunde aspirațiilor individuale legate de aspectul exterior.

Progresele medicale remarcabile înregistrate în ultimii ani au făcut ca aceste proceduri să fie confortabile, cu perioade scurte de recuperare și cu rezultate spectaculoase. Astfel, până în prezent, aproximativ 25 de milioane de oameni au apelat la intervenții de chirurgie estetică la nivel mondial.

În Clinica Eliade, operațiile chirurgicale sau minim invazive sunt puse în practică în condiții de maximă securitate, confort și discreție, de către medici supraspecializați în proceduri de chirurgie plastică, cu mulți ani de experiență în domeniul chirurgical privat.

Fiecare client beneficiază de servicii de consiliere individuală, analize complexe și recomandări de tratament. Personalul medical al Clinicii Eliade este alături de dumneavoastră, de la prima consultație, până la ultimul control.

 

Chirurgia Estetica a Fetei

 

Intervenții chirurgicale cosmetice sau reconstructive care vă pot schimba percepția despre propria persoană și cei din jur.

Comunicăm prin expresii și ne definim personalitatea prin trăsături. Fața este fără îndoială reperul cel mai reprezentativ al identității fiecăruia dintre noi.
Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine, să înlăturăm semnele îmbătrânirii sau să corectăm defecte care ne împiedică să ne simțim confortabil. Dorința de a îmbunătăți aspectul estetic este firească. În acest demers, un principiu cheie al chirurgiei estetice este identificarea soluțiilor estetice care mențin naturalețea trăsăturilor și păstrează armonia întregii înfățișari.
Corecția chirurgicală a feței se referă la trei dimensiuni: remodelarea unor componente care s-au dezvoltat în dizarmonie cu restul feței (de ex. nas, urechi, buze), corecția semnelor îmbătrânirii și reconstrucția malformațiilor congenitale sau a traumelor accidentale.
Progresele medicale au permis o evoluție importantă a tehnicilor chirurgicale care s-au diversificat, au devenit mai sigure și mai confortabile. Însă, fie că este vorba despre o rinocorecție, un lifting cervical sau excizia unei cicatrici, pregătirea și experiența chirurgului sunt esențiale.

 

Chirurgia Estetica a Corpului

 

Progresele tehnologice asigură rezultatele așteptate, în condiții de confort

Remodelarea corporală intervine atunci când exercițiile fizice sau regimul alimentar nu vă oferă rezultatele estetice așteptate. Din fericire, ca urmare a revoluției tehnologice, pentru fiecare parte a corpului există soluții personalizate de abordare chirurgicală.
Chirurgia estetică a corpului urmărește obținerea unei armonii, iar medicul specialist trebuie să respecte particularitățile cu care natura ne-a înzestrat pe fiecare dintre noi.
În această categorie, chirurgia estetică a sânului este probabil cel mai important segment. Trecerea timpului, sarcina, variațiile mari de greutate sau factorii ereditari pot duce la modificarea formei și pierderea fermității sânilor. Corecția sânilor sau augmentarea mamară prin proteze de silicon restabilesc un important atribut feminin.
Prin lipoabsorbție sau abdominoplastie, chirurgia estetică oferă rezultate spectaculoase și în cazul acumulării de țesut adipos. Această problemă poate apărea atât la femei cât și la bărbați, în general, ca urmare a fluctuațiilor de greutate corporală.

 

Tratamente Estetice Non-Invazive

 

Proceduri medicale inovatoare pentru un “look and feel” mereu tânăr.

Medicina estetică oferă soluții non-invazive care reduc semnele trecerii timpului și este adesea preferată ca alternativă mai comodă a intervențiilor chirugicale.
Totodată, tehnicile non-invazive pot completa tehnicile medico-chirurgicale (lifting, blefaroplastie etc) sau pot fi intergrate procesului de întinerire completă a feței cu scopul de a garanta un efect de durată.
În cadrul Clinicii Eliade, corecția ridurilor și a tensiunilor faciale – prin injectare cu Botox, sau filleri cu acid hialuronic, pentru buze și cearcăne – este aplicată în condiții de maximă siguranță și confort deplin. Rezultatele sunt vizibile aproape imediat iar perioadele de recuperare sunt sub 24 ore.
Sloganul nostru „Alege conștient” subliniază preocuparea noastră pentru un demers medical bazat pe informare completă și asumată, armonie, frumusețe și sănătate.
Vă așteptăm în Clinca Eliade pentru o consultație de specialitate. Experiența medicilor noștri vă poate spune dacă tehnicile non-chirurgicale sunt recomandate în cazul dumneavoastră.

RomaniaEnglish