Extensiile de gene

Extensiile de gene sunt un ultim trend de beauty, o noua posibilitate de infrumusetare, o certitudine ca veti obtine gene lungi si arcuite sau asa cum le-ati visat. Ele realizeaza ceea ce nici un produs de machiaj nu ar putea sa faca. Ofera volum, alungire, curbare si pot corecta chiar si micile defecte ale formei ochiului, redau privirii definitie si contur.
Extensiile de gene au aparut din dorinta femeilor de a economisi timp, de a purta mai putin machiaj, de a arata bine in orice moment al zilei, fie ca sunt la birou, fac sport, sau merg la un eveniment special.
Avantajul extensiilor de gene este ca sunt usor de purtat si nu incomodeaza ochiul sau privirea deoarece se aplica pe fiecare fir de par in parte, doar pe genele mature, la 1 mm distanta de baza firului natural, evitandu-se astfel eventuale reactii alergice. Ele sunt semi-permanente dar cu o ingrijire adecvata, cu o intretinere la doua, maxim trei saptamani, pot dura foarte mult timp.
Intr-un ambient cald si prietenos, stilistul de gene urmeaza sa afle care sunt asteptarile dumneavoastra. Ii veti impartasi ce anume doriti sa schimbati la fizionomia dumneavoastra, sau ce doriti sa puneti in valoare cu ajutorul extensiilor de gene astfel incat sa va poata sfatui in privinta lungimii, grosimii, curburii si modelului de gene care vi se potriveste. Dupa o curatare profunda a genelor, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale, cu un adeziv special. Urmeaza aproximativ doua ore in care veti fi intinsa pe un pat comod cu ochii inchisi, relaxandu-va.
Procedura nu este dureroasa si pe parcursul celor doua ore nu vei simti nici un discomfort ci poate doar nerabdarea de a descoperi noul look, care va fi cu siguranta frumos.

Pentru programari sau alte detalii ne puteti contacta la

0748 01 11 11/ 0374 48 88 88 sau pe chat.

RomaniaEnglish