Pachetul „AH – PRP – SPECIAL DAY”

PRP (Plasma rich platelet)

Plasma imbogatita cu concentrat trombocitar sau terapia vampir este un tratament inovativ, ce are la baza faptul ca organismul nostru poseda resursele interne de a se regenera.

Procedura presupune recoltarea unei cantitati mici de sange(15ml), centrifugarea flaconului, cu separarea plasmei, trombocitelor si a factorilor de crestere de restul componentelor sangelui. Prp-ul astfel obtinut contine un numar crescut de trombocite si peste 60 de factori de crestere, care favorizeaza regenerarea celulara, si combaterea procesului de imbatranire.

Care este locul tratamentului cu PRP intre procedurile estetice? Calitatea tratamentului cu PRP rezida in faptul ca tegumentul recuperează in calitate, in vitalitate dupa acest procedeu. Poate fi comparat cu orice metoda de tratament nechirurgical de întinerire, laserul, peelingul, dermabrazia. Acestea au la baza același principiu – regenerare tegumentara, dar dupa o trauma controlată ( arsura pt peeling si laser, multiple înțepături pt microneedling), cu riscurile inerente, in timp ce PRP-ul este cu 0 riscuri.
Calitatea specială consta din faptul ca e 100% natural si self, al nostru pentru noi. Nota cea mai importantă a acestui tratament este legata de consecventa: tegumentul își va recapăta aspectul pierdut sau va îmbătrâni mai lent, in măsura in care urmam tot tratamentul – adica fie 3 ședințe la 3 saptamani si ulterior la 6luni, fie ședințe de injectare la 2-3 luni.
Costul tratamentului este 270€ pe ședința, in cadrul pachetului este gratuit.

Special Day

Tratament cosmetic ce favorizeaza regenerarea acidului hilauronic din piele dandu-i un aspect intierit. Procedura este pe baza de oxigen si uleiuri naturale si include 5 functii:

  1. vacuum
  2. fotobiomodulare
  3. oxigen spray
  4. oxigen infuzie
  5. oxigen inhalabil, care asigura un tratament de frumusete personalizat, integrat si o stare de bine deosebita.

Prețul Special Day este de 100€. Dar acum pentru tine este inclus gratuit in pachetul Perfect Face – Perfect Skin!

RomaniaEnglish