Pachetul „PERFECT FACE – PERFECT EYES”

Luna Noiembrie este luna in care întinerim!

Reda-i chipului tau apectul senin si rejuvenat pe care ti-l doresti cu pachetul Perfect Face – Perfect Eyes :
Blefaroplastie + Botox + Special Day(bonus) = 1300€ acum 1000€

Ce este blefaroplastia?

Operatia care iti sterge ridurile si pungile din jurul ochilor si iti reda un aspect odihnit si senin. Fara internare si fara dureri.

Cu vârsta, sau cu un bagaj genetic ce predispus la modificări precoce, se instalează pierderea de colagen, cu o suprafața tegumentara ridata, iar grăsimea subiacenta devine vizibila si trasa in jos de către gravitate. Pierderea de elasticitate pielii cumulata cu scăderea volumului zonei perioculare determina apariția ridurilor si a pungilor palpebrale.
Blefaroplastia- chirurgia pleoapelor este una dintre cele mai potente metode de intinerire faciala.

Cui i se adreseaza?

 • Tuturor pacientilor ce prezinta:
 • tonus tegumentar redus la nivelul pleoapelor
 • piele cazuta la nivelul pleoapei superioare
 • depozite de grasime pleoapa superioara si sau pleoapa inferioara( aspect pufos)
 • piele in exces (pungi- riduri) pleoapa inferioara si ridurile de la nivelul pleoapelor

In ce consta?

Bloefaroplastia consta in indepartarea tegumentului cu sau fara grasimea subiacenta, printr-un act chirurgical ale carui cicatrici sunt perfect ascunse in pliurile naturale ale pielii. Operatia se efectueaza sub anestezie generala sau locala.

Recuperarea

Este foarte rapida, procedura fiind nedureroasa, atat in timpul operatiei cat si dupa operatie. Externarea se face in aceeasi zi in cazul anesteziei locale sau a 2-a zi in cazul anesteziei generale. Firele se suprima la 5 zile, iar intoarcerea la activitatea cotidiana este completa in 7 zile.

Riscurile

Riscurile acestei interventii sunt mult minimizate de o procedura corect efectuata. Cele mai frecvente complicatii sunt echimozele (vanataile) si edemul local, dar si acestea sunt temporare.

Intrebari frecvente

 1. Pretul interventiei? 900 Euro blefaroplastie, in cazul folosirii anesteziei locale.
 2. Cat dureaza efectul interventiei? Ani de zile, fiind posibil ca o reinterventie sa nu mai fie necesara niciodata.
 3. Cand trebuie facuta? este recomandat ca interventia sa fie facuta cand modificarile devin observabile, fara a se astepta o anumita varsta.

Botoxul


Ce este?

Este cel mai folosit tratament antiaging la nivel global. Este tratementul din “pauza de cafea”, pacientul beneficiind de o procedura sigura si eficienta in steregerea ridurilor de la nivelul fruntii, dintre sprancene si unghiul extren al ochilor (laba gastei). Efectul tratamentului consta in relaxarea musculaturii ce determina ridurile inestetice.

In ce consta?

Tratamentul cu Botox este unul personalizat si consta in targetarea musculaturii responsabile de formarea rdidurilor de expresie. Se injecteaza o cantitate de substanta necesara stergerii ridurilor nedorite, cu un minim disconfort pentru pacient. Efectele se remarca la 2- 3 zile si dureaza intre 3 si 6 luni.

Tratamentul cu Botox vine in completarea blefaroplastiei determinand rejuvenarea completa a etajului facial superior. Prețul tratamentului oferit cu botox este de 300€, dar in cadrul ofertei este de 100€.

Special Day

Tratament cosmetic ce favorizeaza regenerarea acidului hialuronic din piele dandu-i un aspect intierit. Procedura este pe baza de oxigen si uleiuri naturale si include 5 functii:

 1. Vacuum
 2. Fotobiomodulare
 3. Oxigen Spray
 4. Oxigen Infuzie
 5. Oxigen Inhalabil, care asigura un tratament de frumusete personalizat, integrat si o stare de bine deosebita.

Prețul Special Day este de 100€. Dar acum pentru tine este inclus gratuit in pachetul perfect face!

RomaniaEnglish