Pachetul „PERFECT FACE – PERFECT SMILE”

Oferta Dr. Adrian Alexandru vizează tratarea completa a unitatii centrale faciale, nas si buze!!! In luna Noiembrie, 20-30 Noiembrie, beneficiați de o reducere de 500€ (2600€ la 2100€) pentru Rinoplastie – Augmentare Buze si Special Day in cadrul clinicii Eliade.

Aspectul facial este ca o carte de vizita la o prima întâlnire. Dimensiunea, forma nasului joaca un rol semnificativ in aspectul plăcut al fetei noastre.

Obiectivul rinoplastiei este acela de a obtine un aspect natural al nasului care sa se incadreze in mod firesc si placut in restul fetei. Pacientii pot solicita o asemenea intervenție de necesitate ( pentru deformari structurale cu tulburari functionale ) sau in scop pur estetic- asimetrii, deformari evidente sau subtile, pentru a obține o armonie faciala mult dorita.

Nasul trebuie privit in intregime si in armonie cu restul fetei. Rinoplastia poate reduce dimensiunile globale nazale, sau poate corecta componente individuale, cum sunt cocoasa, varful nasului, narinele, sau septul nazal.

In ce consta operația:

Rinoplastia implica elevarea partilor moi nazale si corectia scheletului osteocartilaginos, astfel incat repozitionarea partilor moi sa se faca pe o noua forma ce ofera o functie mai buna sau conservata si forma dorita.

Recuperarea

 • Operația si recuperarea sunt nedureroase!
 • Cele mai delicate momente sunt in prima si in a doua zi, in care disconfortul este dat de existența meselor, însă in multe cazuri acestea pot sa lipseasca
 • Restricțiile vizează primele 2-3 saptamani postoperator, in care nu se sufla nasul, se evita activitățile ce pot creste vascularizarea zonei- efort fizic, contact sexual, sauna, tratamente faciale cu caldura. Purtarea ochelarilor este interzisă urmatoarele 2 luni, se evita expunerea la soare de preferat cel putin 2 luni.
 • Un alt amănunt important este faptul ca nasul se desumfla rapid progresiv in primele 2 luni si ulterior suferă remodelari subtile pana la 6 luni-1an.

Intrebari frecvente:

 • Cat costa? Procedura este 2200€.
 • Cate zile se sta in clinica dupa intervenție? De regula pacienta rămâne o singura noaptea, cea din ziua operației.
 • La ce vârsta se indica operația? Ideal cand procesul de creștere s-a oprit, in jurul vârstei de 21 ani.

Augmentarea buzelor cu Acid Hialuronic

Buzele, alături de nas, sunt elementele centrale ale fetei cu caracteristici estetice foarte importante. De cate ori buzele mai subțiri sunt asociate cu încrâncenarea? Mărimea sau conturarea buzelor, mai precis personalizarea formei, fac parte din anatomia unui zâmbet frumos si mai departe din prezentarea personalității noastre.

Acidul hialuronic este cel mai folosită substanța pentru rehidratare, reconturare, augmentare faciala. De ce? Pentru ca este cea mai sigura, ușor de manipulat, cu multiple aplicații, aspect natural, remanența crescută, timp de recuperare minim, cost scăzut. Acidul hialuronic este o substanța naturală care se afla in organismul nostru si menține hidratarea si troficitatea tegumentului.De la apariția sa pe piața, acidul hialuronic a devenit standardul de aur in procedurile de remodelare faciala.
Beneficii: buze senzuale, bine conturare, in armonie cu chipul si dorintele tale.
Augmentarea buzelor: procedeul practic este nedureros pentru ca se face sub anestezie locală, efectele injectarii se vad imediat, iar rezultatul se menține aproximativ 1an in funcție de cantitatea folosită.
Costul augmentarii buzelor este in mod normal este de 300€.

Special Day

Tratament cosmetic ce favorizeaza regenerarea acidului hilauronic din piele dandu-i un aspect intierit. Procedura este pe baza de oxigen si uleiuri naturale si include 5 functii:

 1. Vacuum
 2. Fotobiomodulare
 3. Oxigen spray
 4. Oxigen infuzie
 5. Oxigen inhalabil, care asigura un tratament de frumusete personalizat, integrat si o stare de bine deosebita.

Prețul Special Day este de 100€. Dar acum pentru tine este inclus gratuit in pachetul Perfect Face!

RomaniaEnglish