PHYT’S, mai mult de 40 de ani de pasiune si inovatie

PHYT’S, mai mult de 40 de ani de pasiune si inovatie

PHYT’S, mai mult de 40 de ani de pasiune si inovatie

Extractele de plante, amestecuri de uleiuri esentiale, eficienta dovedita a fito-complexurilor, cea mai buna calitate a uleiurilor de plante si o multime de ingrediente naturale, natura abunda in toate aceste resurse ale frumusetii. De mai bin ede 40 de ani, Phyt’s a scos la iveala toate aceste ingrediente active pentr a oferi pielii tale ce are natura mai bun, daruind chitesenta plantelor printr-o larga varietate de produse certificate organic de origine naturala.

Naturo-Esteticianul PHYT’s

Pregatiti conform standardelor Laboratoarelor Phyt’s naturo-esteticienii va vor sfatui in legatura cu ce are natura mai bun de oferit, tratamente in perfecta armonie cu pielea dumneavoastra si cu dorintele dumneavoastra. Mai mult decat un simplu mod de-a face lucrurile, naturo-estetica constituie o filozofie a ingrijirii in uniune cu natura si sanatatea spre deliciul pielii dumneavoastra.

 

TRATAMENTELE PHYT’S


Pentru ca fiecare pacient este unic, misiunea Phy’s este de a crea tratamente personalizate, adaptate la nevoile fiecaruia si sa armonizeze frumusetea cu placerea, precum si eficienta cu siguranta.

Phyt’s va propune:

  • Ingrijirea personalizata, adaptata tipului dumneavoastra de piele, cu o gama variata de tratamente faciale si corporale
  • Produse de ingrijire profesionala de unica folosinta ambalate in flacoane de sticla pentru a asigura igiena si puritatea maxima
  • Larga varietate de texturi disponibile de adapteaza cerintelor epidermei
  • Aromele florale, fructale, dulci sau picante trezesc simturile si dovedesc originea naturala.
 

TRATAMENTE FACIALE PHYT’S


Dupa un diagnostic atent al nevoilor pielii dumneavoastra, Naturo-Esteticianul va va recomanda cel mai potrivit tratament Phyt’s. Fiecare tratament facial Phyt’s a fost conceput pentru a oferi un raspuns eficient la diferite tipuri de piele, rezultate semnificative si momente de relaxare.

Ingrijirea organica a pielii nu inseamna doar frumusete. Inseamna a da pielii tale o sansa sa se simta si sa arate in cel mai bun mod cu putinta.Si inseamna rezultate.

Cand folosesti produse organice de ingrijire, alegi produse ale caror ingrediente actioneaza impreuna cu sistemul natural, in acelasi timp  sofisticat al pielii tale. Reduci povara toxica asupra propriului organism sprijinind in acelais timp o lume mai sanatoasa pentru generatiile viitoare.

 

TRATAMENTE ANTI-AGETRATAMENTE DE HIDRATARE


Acidul hialuronic de origine vegetala este un ingredient activ unic pentru hidratare. Phyt’s este initiatorul folosirii acidului hialuronic de origine naturala care este obtinut prin fermentatia graului si a porumbului. Acidul hialuronic este o substanta, rezenta in mod natural in tesuturi care contribuie la hidratare. Pastreaza hidratarea prin absorbtia si retentia apei. Datorita structurii sale, poate retine de 20 de ori mai mult decat propria greutate avand deci functia unui „burete organic”.

TRATAMENT PENTRU BARBATI


Phyt's Eclat Immediat - Piele de toate tipurile (barbati)

Phyt's Eclat Immediat - Piele de toate tipurile (barbati)

ÉCLAT IMMEDIAT – Piele de toate tipurile (barbati)

Tratament de oxigenare, impotriva stresului, potrivit tuturor tipurilor de piele barbateasca si perfect pentru tenurile lipsite de stralucire. Dupa un modelaj binevenit, miscarile cosmeticianului tau vor favoriza relaxarea si vor introduce o stare d ebine. Apoi, masca va contribui la o patrundere eficienta a ingredientelor active. Totul se va incheia cu aplicarea cremei anti-rid cu ingrediente active, 100% de origine naturala.

Ingrediente specifice: Menta, Ginseng, Aloe ferox
Tip de ten: se adreseaza barbatilor
Scop: purifica si energizeaza
Recomandare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani(o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna
Rezultate:  Piele curata, Ten intinerit

 
RomaniaEnglish