SCENAR

Terapia Scenar

Terapia Scenar

Scenar – O tehnologie revolutionara de echilibrare energetica si eliminare instantanee a durerii

Terapia Scenar a fost elaborata in anii ’80 de un grup de medici si oameni de stiinta rusi, insufletiti de dorinta de a gasi un remediu „universal” problemelor de sanatate cu care se confrunta personalul misiunilor spatiale. Destinatia initiala exclusiva a acestei inventii de exceptie a fost mult largita in decursul anilor trecand din sfera aplicatiilor militare in domeniul civil. Actualmente, terapia este folosita frecvent in spitalele din Rusia, de personalul medical si nemedical din Europa, America, Australia, iar in Germania este introdusa in programa de invatamant a medicilor.

Ce este terapia Scenar?


Scenar este acronimul pentru Self Controlled Energo Neuro Adaptive Regulation. Terapia Scenar se contureaza ca o noua ramura a medicinei moderne, fiind o solutie holistica, neinvaziva de reglare a proceselor adaptive ale organismului. Este o terapie de bio-feedback ce foloseste un dispozitiv electronic cu ajutorul caruia se actioneaza asupra unor puncte relevante de la nivelul pielii, pe baza unor protocoale de operare care tin cont de traseele si plexurile nervoase si energetice. Transmite un semnal electromagnetic care este identic cu semnalul nervos.

Actiunea exercitata la nivelul acestor puncte se rasfrange concomitent asupra sistemului nervos central si organelor vizate, sub forma unor impulsuri electrice modulate instantaneu gratie softului inclus in aparat, se realizeaza un dialog constructiv intre organism si dispozitiv, pe parcursul caruia sistemul nervos este sustinut sa-si gaseasca singur calea spre echilibrare si sa isi insuseasca un mod nou de depasire a obstacolelor date de patologii, dintre cele mai diverse.

Citeste in continuare
RomaniaEnglish