Sonia Argint Ionescu – Portret

Sonia Argint Ionescu – Portret

Moderatoare a emisiunii Vreau să fiu sănătos, difuzată pe TVR1, ambasador al Semimaratonului Bucureşti si mamă a doi copii, Sonia Argint-lonescu iubeşte bijuteriile – un hobby pe care l-a transformat într-o mică afacere stilul de viată sănătos si tot ce înfrumuseţează o femeie

Increderea în sine este o expresie a imaginii pe care o ai despre propria persoană şi este, în acelaşi timp, energie. Consider că este foarte importantă pentru evoluţia fiecăreia dintre noi. Şi mai cred că încrederea în sine constituie un element de atracţie câteodată subestimat de noi, femeile, în special şi de ceilalţi oameni, în general.

Ce nuanţă de ruj te defineşte?
In cazul în care folosesc ruj, acesta este cu siguranţă unul cât mai apropiat de culoarea naturală a buzelor mele, niciodată ruj roşu.
Prefer să-mi accentuez ochii.

Infrumuseţare acasă sau la SPA?
Nu cred că aş rezista mai mult de două zile într-un resort SPA. Dar, desigur, sun: momente când aş vrea să evadez. Recent am ajuns într-o oază de linişte în inima Bucureştiului, la Clinica Eliade. Iubesc AlphaSphere Deluxe, o experienţă multisenzorială excepţională. După 30 de minute, ieşi relaxată psihic şi fizic, dar reîncărcată energetic.

Articol aparut in MARIE CLAIRE BEAUTY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

5 × one =

RomaniaEnglish