Tehnologia Scenar – Echilibrare energetica in Clinica Eliade

Tehnologia Scenar – Echilibrare energetica in Clinica Eliade

In China, un vindecator bun era recunoscut dupa numarul mic de pacienti. Acum, spitalele si clinicile de top isi datoreaza recunoasterea numarului mare de pacienti. In mileniul al III-lea al umanitatii, medicul sau terapeutul se confrunta cu o situatie paradoxala: ei trebuie sa gaseasca o solutie rapida pentru a salva viata sau sanatatea unei persoane care timp de ani de zile a actionat impotriva ei insasi prin nerespectarea unor principii corespunzatoare de viata. Iar solutia, adeseori si in disperare de cauza, vizeaza preponderent simptomele sau presupune interventii chirurgicale la limita.

Preventia, asadar, este o veriga cruciala in mentinerea sanatatii. Analizele si consultatiile medicale periodice pot fi salutare, in acest sens.

Tehnologia Scenar permite o evaluarea electrica pe suprafata pielii si identificarea acelor zone cu potential „asimetric”. Beneficiile utilizarii acestei tehnologii constau in caracterul non-invaziv al screeningului, usurinta cu care se poate identifica un potential electric particular pe o anumita arie cutanata si evaluarea dinamicii generale energetice a organismului. Suplimentar, tot ca element al preventiei, prin aplicarea unui protocol general, organismul incepe sa se auto-regleze pornind dinspre dimensiunea energetica.

Mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

12 + nine =

RomaniaEnglish