TRATAMENTE OXIGEN

TRATAMENTE OXIGEN

Corpul uman are nevoie de oxigen pentru a converti zaharurile, grasimile si proteinele absorbite prin consumul de alimente, in energie si viata, aceest proces fiind denumit “metabolism”. Cu cat respiram mai mult oxigen, cu atat mai multa energie produce corpul nostru, acesta fiind motivul pentru care in zilele noastre, datorita poluarii, producerea de energie devine din ce in ce mai dificila pentru corpul nostru. De fapt, poluarea scade nivelul concentratiei de oxigen din aer si comparand cu situatia de acum 60 de ani ar trebui sa respiram mai mult aer pentru a absorbi suficient oxigen, dar cum capacitatea noastra respiratorie nu s-a marit sfarsim prin a respira mai putin oxigen.

Oxigenul este principala sursa a energiei si vietii.

Putem rezista cateva zile fara sa bem si sa mancam dar daca stam fara oxigen mai mult de 2-3 minute riscam daune serioase sau chiar moartea.
Aparatul folosit in clinica noastra este produs de Exar Italia fiind lider pe piata de echipamente pentru wellness si infrumusetare.  Exar foloseste doar cele mai noi tehnologii, cele mai inovatoare metode si echipamente.

Oxy5Modes este un sistem revoluționar, noninvaziv, singurul sistem pe baza de oxigen care include cinci functii: vacuum, fotobiomodulare, oxigen spray, oxigen infuzie si oxigen inhalabil, care asigura un tratament de frumusete, personalizat, integrat si o stare de bine deosebita. Cu ajutorul unui sistem  de ultima generatie care produce oxigen normobaric și hiperbaric, Oxy5Modes reușește să favorizeze pătrunderea naturala, în straturile inferioare ale pielii, a oxigenului, a substantelor regeneratoare precum : acid hialuronic, vitamine și anti-oxidanți, toate acestea fiind extracte din produse naturale, fata gluten, fara aditivi si conservanti, de maxima compatibilitate cu pielea.

Citeste in continuare
RomaniaEnglish