Iridologie Iridologia interpretează semnele sau marcajele care apar pe iris în vederea stabilirii unui diagnostic. Analiza irisului se efectuează cu o sursă de lumină și o lupă de mărire, fără vreun risc sau efect advers asupra sănătăţii pacientului. KINETOTERAPIE Beneficiază de programe de exerciƫii profilactice personalizate pentru sănătatea coloanei vertebrale, a menƫinerii mobilităƫii şi a masei musculare, dar și de sfaturi despre igiena vieƫii prin învăƫarea poziƫiilor şi a mişcărilor corecte pentru prevenirea problemelor la coloana vertebrală. Sauna cu ozon Sauna cu aburi și ozon are multiple calități terapeutice fiind o tehnologie avansată cuprinzătoare, eficientă și singură, care poate fi folosită atât în scop terapeutic, cât şi de întreținere și rejuvenare.

Începe alături de Clinica Eliade călătoria către potențialul maxim al sănătății tale:

MEDICINĂ INTEGRATIVĂ

DERMATO-COSMETICĂ

REMODELARE CORPORALĂ

DERMATO-ESTETICĂ

ABORDAREA PACIENTULUI ÎN EVALUARE ŞI TRATAMENT SE FACE HOLISTIC, ÎN PLAN FIZIC - EMOȚIONAL - MENTAL - ENERGETIC:

Nivelul energetic

Acesta este dimensiunea fiinƫei, unde se determină perturbările câmpului energetic al organismului, care, de regulă, preced sau însoƫesc tulburările funcƫionale organice. Intervenind la nivel informaƫional şi vibraƫional, prin mecanisme de reechilibrare, bazate pe biofeedback, se realizează restabilirea matricei energo-informaționale, care reprezintă suportul homeostaziei organismului.

NIVELUL PSIHO-EMOȚIONAL

Este un plan al fiinƫei, imaterial, reprezentat de complexitatea gândurilor şi emotiilor pe care le experimentează pacientul, cu rol determinant în modularea răspunsului organismului, atât neurovegetativ, în sensul blocajelor, cât şi a facilitarii mecanismelor naturale de apărare în fața tendinței de destabilizare a întregului organism de către factorii perturbatori externi sau interni.

NIVELUL FIZIC

Dimensiunea fizică a fiinƫei, planul fiziologic şi metabolic, unde tulburările funcƫionale şi manifestările afecƫiunilor sunt deja sesizabile prin semiologia și simptomatologia specifică acestora, evoluƫia lor fiind puternic influenƫată de restabilirea echilibrului la nivelurile superioare - Energetic şi Psiho-Emoƫional.

EXPERȚI ÎN MEDICINĂ INTEGRATIVĂ

În clinica noastră, frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns.
Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Alege voucherele Clinicii Eliade

Nimic nu e mai frumos decât să aduci bucurie celor apropiați. Una dintre cele mai frumoase mărturii de iubire, de atenție sau gesturi de prietenie și apreciere este sa dăruiești. Dăruiește un Wellness Voucher CLINICA ELIADE!

Voucherele Eliade pot fi cadoul perfect pentru orice ocazie, un prilej de relaxare si re-energizare pentru toți cei care contează pentru tine.

Astăzi e o zi perfectă pentru a dărui un moment de relaxare. Pentru o oxigenare perfectă a tenului tău încearcă sistemul revoluƫionar Oxy5Modes cu rezultate spectaculoase în tratarea problemelor pielii, regenerare şi rejuvenare!.

Oferă voucher!

Acordă atenție întregului complex corp – minte – suflet – spirit, oferind un voucher Voyage Zen la Clinica Eliade în lumea masajelor terapeutice intuitive, care te poartă într-o călătorie a răsfatului şi a relaxării.

În curând

Alege să-ƫi acorzi timp pentru tine într-un spatiu special creat pentru restabilirea stării de echilibru şi sănătate, un loc unde poƫi beneficia de tratamente exclusive şi personalizate, naturale şi holistice, care te vor ajuta să atingi starea de bine şi frumuseƫea pe care ƫi-o doreşti!

În curând

Oferă sau creează-ƫi propria călătorie personalizată în lumea terapiilor holistice ce se adresează fiinƫei umane în toate dimensiunile ei, fizică-emoƫională-mentală-energetică şi bucură-te de o experienƫă unică şi memorabilă.

În curând

Recomand secția de recuperare alcătuită din Tania și Mario. Amabilitatea, răbdarea și seriozitatea sunt principalele calități ale acestor doi terapeuți și datorită lor am reușit să mă recuperez de fiecare dată.

Mihai
Social Media

Clinica are un ambient plăcut, profesional şi o gamă variată de tratamente. îl recomand cu drag pe dl. terapeut specialist în osteopatie, Robert Savin. Am avut o sedință grozavă, educativă, plină cu informații noi, folositoare şi fizic mă simt extraordinar de bine. Mulțumesc mult!

Georgia
Social Media

Profesionalismul, devotamentul și implicarea minunatului OM care este Tania Ghinea m-au făcut sa descopăr și Clinica Eliade. Ambientul plăcut, seriozitatea și modul în care ești tratat aici se întrepătrund perfect cu stilul de lucru al Taniei Ghinea. Nu degeaba se spune ca "omul sfințește locul".

Cosmin
Social Media

Am ajuns la Clinica Eliade la Osteopatie la Robert Savin în criză de durere de spate. Mi-a fost foarte frică de durere, dar am fost întâmpinată cu profesionalism, cu explicații medicale şi ştiintifice şi am trecut cu bine. A doua zi durerea a persistat doar câteva ore dimineață şi apoi s-a oprit. Am discutat şi am decis să revin regulat la clinică pentru PREVENȚIA. Mi-a plăcut aspectul luxos al clinicii, serviciile ireproşabile şi faptul că pot parca maşina în față clădirii.

Octavia
Social Media

Abordare profesionistă şi tehnologie de nouă generație! Medicină alternativă de calitate.

Camelia
Social Media

Profesionalismul, devotamentul și implicarea minunatului OM care este Tania Ghinea m-au făcut sa descopăr și clinica Eliade. Ambientul plăcut, seriozitatea și modul în care ești tratat aici se întrepătrund perfect cu stilul de lucru al Taniei Ghinea. Nu degeaba se spune ca "omul sfințește locul".

Cosmin
Facebook review

Am ajuns la Clinica Eliade cu dureri provocate de protruzii discale la nivelul coloanei lombare. Aveam dificultăți de deplasare și nu mai puteam să fac sport. Tania și Mario, doi oameni foarte prietenoși și inimoși, s-au preocupat să am o recuperare ușoară și plăcută. Le voi fi mereu recunoscător!

Andrei
Facebook review

Terapia Bach este minunata pentru rezolvarea problemelor emotionale. Recomand cu caldura. Multumesc doamnei Dana Savoiu, un om deosebit, prin intremediul careia am descoperit esentele florale si efectul miraculos. Sunteti minunata! Multumim ca existati!

Aura
Google review

Dl. Savin Robert Constantin este EXCEPTIONAL! Vă invit să vă convingeți pe propria piele!

Ionel
Google review

Profesionalism, revin de fiecare data cu drag, indiferent de procedura efectuata rezultatele sunt super

Raluca
Google review

The Clinic is well run and I really benefited noticeably from Osteo treatment with Robert and enjoyed the treatment with Paul and the Scenar. Therapeutic massage was great also. I really got great results and all the staff really seemed to genuinely care about making me better. I HIGHLY recommend Clinica Eliade. Thanks guys!

Marc
Google review

The doctors seems very helpful and informative and they are especially kind and understanding.

Amaro
Google review

    Vă rugăm să alegeți terapia
    Alegeți data

    Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.

    Tur Virtual 3D Clinica Eliade

    Coșul tău