Clinica Eliade

Comunicăm prin expresii și ne definim personalitatea prin trăsături. Fața este fără îndoială reperul cel mai reprezentativ al identității fiecăruia dintre noi.
Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine, să înlăturăm semnele îmbătrânirii sau să corectăm defecte care ne împiedică să ne simțim confortabil. Dorința de a îmbunătăți aspectul estetic este firească. În acest demers, un principiu cheie al chirurgiei estetice este identificarea soluțiilor estetice care mențin naturalețea trăsăturilor și păstrează armonia întregii înfățișari.
Corecția chirurgicală a feței se referă la trei dimensiuni: remodelarea unor componente care s-au dezvoltat în dizarmonie cu restul feței (de ex. nas, urechi, buze), corecția semnelor îmbătrânirii și reconstrucția malformațiilor congenitale sau a traumelor accidentale.
Progresele medicale au permis o evoluție importantă a tehnicilor chirurgicale care s-au diversificat, au devenit mai sigure și mai confortabile. Însă, fie că este vorba despre o rinocorecție, un lifting cervical sau excizia unei cicatrici, pregătirea și experiența chirurgului sunt esențiale.