Clinica Eliade

Lipoaspirația genunchiului cu efect de intinerire a picioarelor

Medicina integrativa

Lipoaspirația genunchiului cu efect de intinerire a picioarelor
2017-04-24

Lipoaspirația genunchiului cu efect de intinerire a picioarelor. Informații complete oferite de domnul doctor Adrian Alexandru

Lipoaspirația genunchiului este una dintre cele mai cerute intervenții estetice în Clinica Eliade.  Aspectul zonei genunchiului este foarte important, iar seriozitatea cu care este tratat acest subiect este definitorie în look-ul și forma fizică a unei persoane.

Pentru că ne-am dorit să răspundem tuturor întrebărilor care ar putea exista cu privire la acest subiect, am decis să stăm de vorbă cu domnul doctor Adrian Alexandru, medic primar chirurgie plastică și reconstructivă.

Ce este lipoaspirația genunchiului și ce se întâmplă efectiv în cadrul acestei intervenții chirurgicale?
Lipoaspirația genunchiului respectă principiile lipoaspirației generale. Diferențele, particularitățile se referă la faptul că zonele țintite sunt partea superioară a genunchiului și partea internă a sa, iar rezultatele depind în măsură foarte mare de calitatea tegumentului, de asemenea presiunea folosită este una mai joasă decât în lipoaspirația abdomenului.

Când este recomandată a fi făcută această intervenție, când este indicație terapeutică?
Nu sunt contraindicații specifice lipoaspirației genunchiului, sunt doar cele generale operațiilor, cum sunt tulburările de coagulare, situații precare ale stării de sănătate, tulburări ale ortostatismului.

În ce constă pregătirea acestei intervenții chirurgicale?
Pregătirea preoperatorie este cea normală oricărei operații, în ziua operației nu se mănâncă și nu se bea, este de preferat să nu fie în perioada ciclului menstrual și să se întrerupă fumatul cel puțin 3 săptămâni înaintea operației.

Cum este recuperarea și la ce ar trebui să se aștepte pacientul pe parcursul ei?
Recuperarea durează aproximativ 3 săptămâni, prima săptămână este mai dificila, este perioada ce poate fi însoțită de dureri și disconfort local, ulterior la sfârșitul primei săptămâni pacientul trebuie să-și poată relua activitatea cotidiană și la 3 săptămâni și efortul fizic. Postoperator pacientul trebuie să poarte pansament compresiv pentru 6 săptămâni. Durerile sunt prezente în prima săptămână și dispar treptat în decursul evoluției postoperatorii.

Lipoaspirația genunchiului este o intervenție chirurgicală cu efect definitiv sau se va reinterveni?
Efectul este definitiv, grăsimea înlăturată nu se va regenera. După 23 ani ne îngrășăm prin hipertrofia( mărirea) celulelor adipoase, nu se formează alte celule, astfel înlăturate celulele grasoase nu apar altele. Dar este posibil să fie nevoie de reintervenții în funcție de rezultat, dacă nu este satisfăcător, din punctual de vedere al simetriei obținute .

Există contraindicații în realizarea acestei intervenții chirurgicale și dacă da, care sunt acestea?
Contraindicațiile țin de starea de sănătate a pacientului.

La cât timp după intervenția chirurgicală se poate evalua rezultatul final?
Rezultatele se evaluează la 3 luni.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

„ALEGE CONSTIENT!”

Adauga comentariu