acid-hialuronic

Denumit si “cheia de la fantana tineretii”, acidul hialuronic este vedeta chirurgiei estetice minim invasive. Folosit cu succes in tratarea ridurilor, in marirea buzelor, si ridicarea pometilor… si nu numai, acidul hialuronic are, capacitatea de a patrunde in profunzime si de a retine apa, ajutand pielea sa devina mai fina, mai elastica si sa isi recapete aspectul tanar.

Ce este Acidul Hialuronic?

Acidul hialuronic are consistenta unui gel transparent care se gaseste in mod natural in tesuturi,umpland spatiile dintre diferitele fibre de colagen, elastina sau fibre musculare. Inaintarea in varsta determina scaderea stocului de acid hialuronic fapt care duce, in mod direct, la pierderea fermitatii, reducerea consistentei tesutului, la aparitia ridurilor, la modificarea volumetriei fetei.

De asemenea, acidul hialuronic are un rol esential in hidratare, aceasta fiind cea care determina cresterea volumului.

In functie de zona unde trebuie injectat, ne referim la diferite tipuri de acid hialuronic, iar alegerea consistentei acestui produs depinde de indicatiile medicului si de experienta sa. Persistenta acidului hialuronic injectat in tesuturi variaza de la cateva luni pina la un an, in functie de densitatea moleculara si de forma industriala. Medicii din Clinica Eliade folosesc produse de cea mai buna calitate de cea mai buna toleranta si in acelasi timp si cu o durata absolut satisfacatoare in ceea ce priveste necesitatea de a repeta tratamentul. Produsele folosite sunt din gamele Juvederm, Teosyal, Aliaxin, Belotero.

Care sunt indicatiile de tratament?

Din cele explicate mai sus de specialisti am inteles clar ca acidul hialuronic este folosit pentru hidratare si marirea volumului din anumite zone ale fetei. Acum a venit momentul sa discutam punctual despre indicatiile de tratament in ceea ce priveste aceasta substanta despre care am inteles, deja, ca se gaseste si in mod natural in organism.

Asadar, acidul hialuronic are efecte extraordinare pe santurile nazolabiale, pe santurile de la comisurile orale de jos, lucreaza foarte bine pe ridurile din jurul buzelor, pe ridurile din mijlocul obrazului. De asemenea, acidul hialuronic este “vinovatul” buzelor cu volum, fiind folosit in interventiile de marire a buzelor, dar si in situatiile in care se vor a fi eliminate cearcanele.

Care este protocolul de tratament?

Pentru ca vorbim despre o interventie minim invaziva, injectarea cu acid hialuronic nu pune probleme decat atunci cand vorbim despre usorul discomfort determinat de injectare si despre posibilele hematoame aparute dupa interventie.

Interventia, care dureaza aproximativ 30 de minute, poate fi facuta sub un usor anestezic crema, chiar daca variantele actuale de acid contin un anestezic in compozitia lor. Imediat dupa injectare, medicul va masa zona pentru a distribui corect substanta injectata, iar ca masura de preventie a vanatailor si inflamatiilor va recomanda aplicarea unor comprese cu gheata.

Ce efecte secundare pot aparea?

Asa cum spuneam si mai sus, in cazul tratamentului cu acid hialuronic vorbim despre riscuri si efecte secundare reduse aproape la zero. In afara de lucrarile dentare care nu sunt recomandate a fi efectuate imediat dupa injectare, singurele aspecte neplacute care apar sunt usoarele inflamatii sau mici hematoame care, cu siguranta, trec in cateva ore de la interventie. In plus, daca apar dureri, medicul va recomanda un tratament local.

Care sunt efectele interventiei?

Echipa de medici de la Clinica Eliade are expertiza si experienta necesare pentru a efectua procedurile in deplina siguranta, cu scopul comun de a obtine un aspect frumos si natural.

Interventia este acoperita de CASMB?

In prezent, clinicile private din Romania nu au un acord semnat cu Casele de Asigurari de Sanatate. Acestea sunt doua entitati diferite ce nu functioneaza in acelasi cadru legal si fiscal.

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064