Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

ANUNTAM CU MARE BUCURIE INTRAREA IN ECHIPA Clinicii Eliade a doamnei psiholog Claudia Cabat

  /  Medicina Integrativa   /  ANUNTAM CU MARE BUCURIE INTRAREA IN ECHIPA Clinicii Eliade a doamnei psiholog Claudia Cabat
2015-09-23
ANUNTAM CU MARE BUCURIE INTRAREA IN ECHIPA Clinicii Eliade a doamnei psiholog Claudia Cabat si ii uram bun venit si o activitate plina de impliniri si inspiratie alaturi de echipa noastra.
Claudia Cabat ,International Registered Practitioner este primul specialist roman pregatit de catre Dr.Edward Bach Foundation si autoare a cartii” Remedii florale. O medicina a sufletului”.

Din ianuarie 2003 devine specialist in terapia floarala Bach,acreditat de catre fundatia ” Dr.Edward Bach” din Marea Britanie, din februarie 2007 Bach Trainer pentru nivelul 1, din iulie 2009 Bach Trainer pentru nivelul 2, iar din octombrie 2012 Bach Trainer pentru nivelul 3.

CE INSEAMNA BACH FOUNDATION REGISTERED PRACTITIONER (BFRP)?
Includerea in Registrul International al Specialistilor cu Libera Practica intocmit de catre fundatia Dr.Edward Bach, din Marea Britanie, ca urmare a absolvirii cursurilor si sustinerea unor etape de verificare a cunostintelor. Inscrierea in acest registru impune respectarea unui cod de practica si standarde profesionale necesare pentru a aplica principiile de terapie create de Dr. Edward Bach.Pregatirea unui practitioner dureaza aproximativ 2 ani,cuprinde 3 nivele si mult studiu individual dupa o bibliografie recomandata.

Va invitam sa experimentati aceasta terapie minunata in Clinica Eliade sub bagheta unui adevarat profesionist.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

Clinica Eliade

“ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău