Aspect mai placut al mainilor cu ajutorul tratamentului Zein Obagi

  /  Beauty   /  Aspect mai placut al mainilor cu ajutorul tratamentului Zein Obagi
2017-08-22
Aspectul mainilor este definitoriu atunci cand vorbim despre varsta unei femei. Nu de putine ori ni s-a intamplat sa citim in revistele internationale materiale intregi in care sunt discutate si analizate mainile vedetelor internationale.
Imi amintesc de articole intregi care le aveau in prim plan pe Angelina Jolie sau Sharon Stone. Mesajul articolelor era unul clar. Indiferent de felul in care iti arata gatul, fata, daca nu ai grija si de aspectul mainilor, efortul de a te mentine tanara este de prisos.

Unul dintre cele mai noi si mai bune tratamente care actioneaza perfect asupra pielii din zona mainilor este, fara doar si poate, programul Zein Obagi. “Exista un principiu fundamental pe care il consider factorul cheie – tratamentul bolilor de piele ar trebui sa fie realizat in cadrul unei proceduri de refacere a sanatatii pielii. Nu poti sa te concentrezi exclusiv asupra bolii, deoarece rezultatele vor fi incomplete si de scurta durata”, explica medicul dermatolog Zein Obagi, creatorul tratamentului despre care o sa vorbim in continuare.

Exista trei principii pentru restabilirea starii de sanatate a pielii:

– Corectarea (Imbunatatirea epidermei)

– Stimularea (Imbunatatirea dermei)

– Albirea si uniformizarea (eliminarea problemelor de pigmentare).

Conform acestor principii functioneaza tratamentul pentru reintinerirea mainilor care fara nici o obiectie poate fi folosit si pentru picioare. Tratamentul dureaza 30 de minute si are 5 faze, curatare – exfoliere – activare – pregatire – peeling – neutralizare/curatare – masaj si hidratare.

Tratamentul pentru reintinerirea mainilor actioneaza ca si puternic hidratant, nu inainte, insa, de a produce o curatare in profunzime a pielii. Rezultatele sunt extraordinare, ca de altfel pentru toate tratamentele marca Obagi.”, explica cosmeticianul Clinicii Eliade, Olivia Veverita.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

 Clinica Eliade

  „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău