Ce este Asyra Pro – scanarea bioenergetica?

Asyra Pro este cel mai avansat, flexibil si prietenos sistem de scanare bioenergetica, rezultatul a 30 de ani de continua cercetare si imbunatatire in aplicarea principiilor de evaluare energetica – prin procedeul numit scanare electrodermica computerizata – fiind a zecea generatie construita pe cercetarile originale ale doctorului Voll.

Cum a aparut?

Conceptul original de utilizare a tehnologiei de analiza prin biorezonanta a fost dezvoltat de Dr. Reinhart Voll in anii ’50. El a facut o munca de cercetare pe mii de pacienti cu diagnostice prestabilite pentru a intelege cum sa realizeze calibrarea tehnologiei. Cantitatea de curent care trece prin structura celulara a organului sau sistemului, dezvaluie statusul functional al tesutului.

Pentru ca scanarea se bazeaza pe anumiti parametrii prestabiliti de evaluare ai starii de sanatate, orice deviere de la normal este detectata cu usurinta. Acest lucru ne permite sa avem o imagine reala asupra felului in care organismul functioneaza. Odata identificate ariile cu probleme, facem o pre-scanare a posibilitatilor de tratament disponibile. Trimitem „semnaturi” electromagnetice reprezentative ale remediilor/terapiilor catre corp si evaluam reactia sa – asta ne permite sa evaluam raspunsul la tratament inainte de a-l administra” Dr. Reinhold Voll.

Asyra Pro analizeaza impedanta si dinamica capacitantei (functia de condensator electric) tesuturilor. Calculele si formulele matematice care stau la baza tehnologiei au fost elaborate de Dr. Diller si colaboratorii sai, pe parcursul anilor petrecuti in laboratoarele de la Stanford University si adaptate special sistemului Asyra.

Potrivit cercetarilor in homotoxicologie conduse de Dr. Hans-Heinrich Reckeweg, bolala debuteaza in corpul energetic si apoi, daca este lasata sa evolueze conduce la tulburari biochimice urmate de modificari tisulare si distructie tisulara, cu simptomele asociate.

Mai mult de 70% din pacienti sufera de tulburari functionale. Cu alte cuvinte, o tulburare functionala este situatia in care, desi pacientul acuza discomfort si are simptome, testele de laborator si explorarile paraclinice nu evidentiaza modificari.

Medicina functionala ajuta la depistarea si identificarea acestor dezechilibre energetice si la reglarea lor. Tulburarile functionale pot fi detectate in stadii timpurii, inca de la debutul fazei preclinice (cand tu ai simptome, dar nimeni nu poate gasi cauza). Boala nu incepe cu modificari patologice, ea debuteaza cu faza preclinica.

Tulburarile functionale apar atunci cand organismul viu nu mai reuseste sa raspunda corect (sa se adapteze) la schimbarile survenite in mediu (atat intern cat si extern).

Ce face medicina functionala?

Medicina functionala este puntea ce face trecerea de la diagnosticul existent la posibilitatile oferite de arsenalul terapeutic actual. Din punct de vedere economic, o cantitate semnificativa de timp si resurse ar putea fi economisita profitand de avantajul pe care il ofera aceasta tehnologie emergenta remarcabila.

Restabilirea echilibrului terapeutic pe meridianele enrgetice (care strabat toate organele, glandele si tesuturile) poate reprezenta cheia restabilirii si mentinerii unei stari de sanatate optime.

Cunoscuta si sub denumirea de „biorezonanta”, evaluarea bioenergetica sau scanarea electrodermica computerizata se realizeaza prin adresarea de „intrebari” direct corpului, si colectarea raspunsurilor aparute, rapid.

Asyra Pro evalueaza energetic 40 de organe si sisteme si realizeaza o analiza cuprinzatoare, avand ca suport o baza de date cu zeci de mii de parametrii de testare si echilibrare si o biblioteca uriasa, cea mai completa putem spune, de peste 150.000 de remedii homeopate, nutritionale, fitoterapeutice, esente florale, produse farmaceutice s.a.m.d.

Ce includ testele?

 • evaluarea statusului energetic a 40 de organe si sisteme
 • evaluarea starii de nutritie
 • evaluarea metabolismului, a dezechilibrelor metabolice
 • paraziti si infectii
 • toxicitate
 • sensibilitate la mediu
 • intolerante alimentare
 • sensibilitate la fenoli
 • evaluarea hormonala
 • tulburari menstruale, menopauza
 • profilul vertebral
 • oligoelemente
 • profilul dentar
 • constitutie / profil miasmatic
 • vitamine / minerale
 • prezenta metalelor grele
 • evaluarea pe meridian
 • dereglari degenerative
 • stres emotional si multe altele

Ce se intampla in timpul testarii?

Pentru realizarea testarii cu Asyra, pacientul, asezat comfortabil, va tine in fiecare mana cate un electrod pe parcursul celor cateva minute necesare testarii. Testarea este adaptata nevoilor pacientului in functie de problemele pe care doreste sa le abordezee (evaluare generala, intolerante alimentare, deficiente nutritionale, probleme fizice, emotionale, factori alergeni, metale toxice, etc). In timpul testarii, corpul dumneavoastra transmite frecventele patologice, dizarmonice pe care Asyra le poate interpreta si prelucra, deoarece contine stocate, in hardul computerului zeci de mii de frecvente.

Odata prelucrate, ele vor fi retransmise corpului dumneavoastra ca vibratii armonice ceea ce va determina restabilirea homeostaziei organismului.

Special, inovator si diferit, Asyra Pro, in afara de faptul ca este cel mai rapid sistem de scanare, conduce acest segment de sisteme prin introducerea tehnologiei laser de nivel scazut care permite echilibrarea energetica inca din timpul scanarii.

Remediul individualizat, stabilit in urma scanarii este stocat in laser si transferat catre pacient prin scanarea corpului si urechilor acestuia sau poate fi aplicat direct pe punctele de acupunctura.

Un alt factor diferential este faptul ca Asyra va confirma daca tratamentul este benefic pentru pacient.

Un alt avantaj este faptul ca pacientul poate aduce de acasa medicamentele sau orice alt tratament pe care il urmeaza si poate sa il testeze pe Asyra daca i se potriveste vibrational sau nu.

In plus, la finalul evaluarii si tratamentului deja primit in timpul scanarii, pacientul va primi pentru acasa un remediu care va contine frecventele vibratorii particulare care il vor balansa in continuare.

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064