ac-hialuronic

Buzele frumoase cu un contur bine definit sunt asociate cu frumuseatea si tineretea.

Ce este acidul hialuronic?

De-a lungul anilor, substanțele naturale, cum ar fi colagenul, elastina și acidul hialuronic, care dau structura pielii și volumul se diminueaza treptat. Rezultaul: buzele și zona înconjurătoare devin vulnerabile la pierderea de volum. De aceea acidul hialuronic poate redefini forma lor sau restabili volumul. Injectarea de acid hialuronic este tehnica ideala pentru hidratarea pielii, umplerea ridurilor, redarea volumului sau sculptarea formelor. Acidul hialuronic este o molecula naturala prezenta in derm, articulatii si cartilagii.

La ce ajuta acidul hialuronic?

 • Definirea conturului buzelor;
 • Redefinirea zonei philtrum (arcul lui Cupidon);
 • Volumizarea buzelor pentru obtinerea simetriei;

Care sunt precautiile inainte si dupa?

 • Evitarea administrarii de antiinflamatoare, aspirina sau anticoagulante;
 • Exercitiile solicitante;
 • Expunerea la temperaturi extreme (frig intens, sauna, solar, soare);
 • Evitarea consumului de alcool (24 ore inainte / dupa).

Ce efecte secundare pot aparea?

 • Echimoze (vanatai);
 • Edeme;
 • Eritem (roseata) care poate persista pe o durata ce variaza de la cateva ore;
 • Reactii alergice locale, sunt rare si trecatoare.

Ce poate impedica injectarea acidului hialuronic?

 • Sarcina si alaptare;
 • Boli autoimune;
 • Tratament cu anticoagulante;

Cum functioneaza procedura efectuata de Clinica Eliade?

Inainte de injectarea cu acid hialuronic a buzelor se trece la indepartarea make-up-ului, se aplica anestezie EMLA, crema pe suprafetele ce urmeaza a fi injectate sau anestezie locala injectabila in scopul de a reduce durerea.

Efectul acidului hialuronic este imediat, astfel încât este posibil ca medicul sa injecteze produsul treptat şi sa obţina rezultatul dorit. Se recomandă pentru a nu se injecta acid hialuronic in exces din motive estetice, vizat fiind un aspect cat mai natural.

Rezultatul final al injecţarii acidului hialuronic în buze poate fi apreciat după dispariţia edemelor, în medie între 2 şi 4 zile.

Efectul dureaza intre 4 si 6 luni.

Este importanta consultati la un medic specialist chirurgie estetica. Acesta va poate sfatui cel mai bine din punct de vedere tehnic si poate realiza efectul dorit.

Ce riscuri implica ininjectiile cu acid hialuronic?

Procentul complicatiilor in urma injectiilor cu acid hialuronic este mai mic decat 1. Dar ca orice interventie, ele exista. De aceea, medicul estetician trebuie sa fie informat cu privire la orice afectiune anterioara. Medicii cu experienta ai Clinicii Eliade fac toate eforturile pentru a preveni orice fel de riscuri si sunt antrenati pentru a oferi servicii de urgenta.

Anestezia este locala sau generala?

Nivelul de dificultate al injectiilor cu acid hialuronic nu necesita o anestezie generala. Dar desigur ca ea poate fi efectuata, in cazul in care dvs. nu va simtit confortabil cu anestezia locala.

Care sunt efectele interventiei?

Pacientii care beneficiaza de tratamente cu acid hialuronic prezinta schimbari vizibile ale ridurilor si liniilor nedorite. Echipa de medici de la Clinica Eliade are expertiza si experienta necesare pentru a efectua procedurile in deplina siguranta, cu scopul comun de a obtine un aspect frumos si natural.

Interventia este acoperita de CASMB?

In prezent, clinicile private din Romania nu au un acord semnat cu Casele de Asigurari de Sanatate. Acestea sunt doua entitati diferite ce nu functioneaza in acelasi cadru legal si fiscal.

 

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064