autohemoterapie

Ce este Autohemoterapia?

Autohemoterapia este o tehnica de tratament care presupune recoltarea sub ozon a unei cantitati de sange din vena pacientului si reinjectarea lui, totul intamplandu-se intr-o singura sedinta. Important de spus este faptul ca autohemoterapia functioneaza pe principiul autovaccinului.

Bunaoara, sangele recoltat are deja componente obisnuite, hormoni, anticorpi, saruri si minerale, dar si substante metabolice aparute in urma unor afectiuni acute sau cronice. Tocmai acestea stimuleaza productia de anticorpi si declanseaza mecanisme de reparare si regenerare, favorizand astfel vindecarea.

Acest tratament este folosit cu success in procesul de crestere a imunitatii, in cazul persoanelor cu depresie imunitara, carora le ridica brusc imunitatea. Se recolteaza o cantitate mica de sange, care se amesteca cu ozon si se injecteaza apoi intramuscular. Procedura este foarte rapida, foarte comoda si putin dureroasa.

Pentru rezultate foarte bune se recomanda o serie de 10-12 autohemoterapii minore dupa care ii recomandam o o pauza de cateva luni, timp in care se potenteaza efectul acestui tratament. In cazul pacientilor astfel tratati se vor vedea efectele imediat: ei nu-si mai trag nasul, nu mai lacrimeaza, nu mai au eruptii pe piele. Autohemoterapia are rezultate foarte bune pe eruptiile pe piele, eruptiile alergice, dermatitele, urticariile, rinitele alergice, acne.

Care sunt beneficiile Autohemoterapiei?

  • Schimba textura pielii, culoarea, sudoratia, elimina toxinele din piele;
  • Repara peretii vaselor de sange, conducand in mod direct la o mai buna circulatie;
  • Trateaza cu succes insuficienta venoasa, diabetul;
  • Ajuta in procesul de slabire;
  • Trateaza contracturile musculare;
  • Reduce ridurile;
  • Creste imunitatea;
  • Trateaza dermatitele, urticariile, rinitele alergice.

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064