Clinica Eliade

Ce stii despre tratamentele corporale si faciale cu radiofrecventa?

Beauty

Ce stii despre tratamentele corporale si faciale cu radiofrecventa?
2019-01-07

In contextul cresterii permanente a numarului specialistilor in tratamente faciale care combina tehnologia de varf cu manevrele manuale de tratament al pielii, cererea pentru tratamente faciale cu radiofrecventa este, la randul ei, intr-o continua crestere.

Cum lucreaza radiofrecventa faciala?

Radiofrecventa se refera la stimularea productiei proprii de colagen. In timpul tratamentului, aparatul incalzeste pielea la o temperatura de 38-40 de grade iar senzatia este cea pe care o da un masaj cu pietre fierbinti- se simte caldura in piele dar este o senzatie confortabila.

Exista vreun alt disconfort sau este nevoie de timp de refacere dupa tratament?

Tratamentul intregii fete dureaza aproximativ 30 de minute iar singurul disconfort este senzatia de cald la nivelul pielii (senzatie pe care nu o resimte toata lumea). Nu este nevoie de timp de refacere dupa tratament- puteti face tratamentul la pranz iar seara sa iesiti in oras aratand excelent.

Care sunt beneficiile si cat timp dureaza?

Veti dobandi o intarire imediata a fibrelor de colagen, deci este potrivit sa faceti acest tratament inaintea unui eveniment sau pur si simplu ca tratament antiaging. Celelalte efecte vor consta in liftingul facial (care se va mentine pe o perioada indelungata) si ameliorarea vizibila a texturii pielii. Productia de colagen va fi, in continuare, sustinuta pe o perioada de 4-6 saptamani dupa tratament.

Poate ajuta radiofrecventa la reducerea liniilor si a ridurilor fetei?

Este o metoda de tratament excelenta pentru reducerea liniilor fine, in special de la nivelul nasului si al gurii dar ajuta si la liftingul obrajilor si intarirea fermitatii conturului barbiei, deci o metoda de preventie foarte buna a proceselor de imbatranire.

Cui i se adreseaza tratamentul facial cu radiofrecventa?

Oricarei persone care se confrunta cu scaderea fermitatii si tonusului vital al pielii. Acest tratament determina nu doar cresterea productiei de colagen ci si sporirea semnificativa a oxigenarii pielii, asadar este un remediu foarte bun pentru amplificarea stralucirii generale a tenului. Totusi, tratamentul nu este recomandat persoanelor cu vase capilare sparte sau cu rosacea.

Ce implica tratamentele corporale cu radiofrecventa?

Acest tip de tratament poate ajuta foarte mult in cazul celulitei, la cresterea fermitatii si conturului corporal. Pentru tratamentul corporal, capul aparatului de radiofrecventa este mai mare si temperaturile mai ridicate. Se obtine, astfel, efectul de lipoliza, adica de topire a grasimii.

Pentru programari:

+4 0748 01 11 11

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

Adauga comentariu