Clinica Eliade

Editura Ascendent ,din anul 2005, aduce in mainile cititorilor din Romania carti care transforma, carti cu ajutorul carora iti poti cunoaste lumea interioara. Clinica Eliade, in calitatea sa de sponsor principal, a contribuit in mod semnificatv la promovarea unor titluri importante ale Editurii, prin evenimentele de lansare a unor carti si prin conferintele de prezentare a cartilor.

Iata cateva din aceste carti lansate in cadrul unor evenimente sponsorizate de Clinica Eliade in 2015:

  • Vindecarea celor cinci rani, carte scrisa de autoarea Lise Bourbeau. Lansarea a avut loc la Htel Capital Plaza, in prezenta a peste 250 de participant
  • ,Astazi,,- o carte inedita, scrisa de 136 de autori intr-o singura zi, o carte dspre constientizare si starea de prezenta. Csrtea a fost lansata la Crystal Palace Ballroo, in prezenta a peste 300 de personae
  • ,,Eu-cum sunt, ce devin,, -autor Clara Toma, o carte despre valori si idealuri, o carte-jurnal, o agenda de lucru cu sine. Cartea a fost lansata la Salon Inlight, in prezenta a aproximativ 80 de personae.

Clinica Eliade a fost sponsor principal si al evenimentului organizat de Editura Ascendent impreuna cu Editura Spirit si Destin, destinat femeilor, din martie 2016: ,,Zeitele raman mereu tinere,, , la care au participat aproximativ 120 de doamne, la Hotel Golden Tulip Times.

flyervindecarejpg           eliade2           flyer-carte-astazi            eliade1