Aparatul de microdermoabraziune imbina peeling-ul bland al pielii realizat cu ajutorul microcristalelor cu diamant cu vacuum-ul, obținându-se astfel eliminarea stratului cornos al pielii alcătuit din celule moarte, înlăturarea bacteriilor care se înmulțesc in piele in timpul procesului de oxidare al sebumului, stimularea membranei bazale sa produca celule noi, activarea circulatie sanguine si limfatice, atenuarea petelor pigmentare si simularea elasticitatii pielii si a tonusului muscular.

Specialistii considera ca in prezent tratamentul facial cu microdermoabraziune este cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospătare si refacere a supletii tenului.

Tratament facial complex cu microdermoabraziune – 60 de minute

Tratamentul facial incepe cu demachiere, tonifiere si exfoliere cu microdermoabraziunea care crește receptivitatea pielii la procedurile care urmeaza. Microdermoabraziunea este in acest caz, etapa de inițiere a tratamentului cosmetic deoarece faciliteaza absorbtia produselor specifice aplicate pe piele. Urmeaza masajul facial cu ajutorul unui ser si tratamentul cu ultrasunete care încălzește pielea si permite o penetrare ampla a ingredientelor active. Tratamentul se încheie cu o masca si o crema specifica.

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană