PHYTS

PHYT’S, mai mult de 40 de ani de pasiune si inovatie

Extractele de plante, amestecuri de uleiuri esentiale, eficienta dovedita a fito-complexurilor, cea mai buna calitate a uleiurilor de plante si o multime de ingrediente naturale, natura abunda in toate aceste resurse ale frumusetii. De mai bin ede 40 de ani, Phyt’s a scos la iveala toate aceste ingrediente active pentr a oferi pielii tale ce are natura mai bun, daruind chitesenta plantelor printr-o larga varietate de produse certificate organic de origine naturala.

Naturo-Esteticianul PHYT’s

Pregatiti conform standardelor Laboratoarelor Phyt’s naturo-esteticienii va vor sfatui in legatura cu ce are natura mai bun de oferit, tratamente in perfecta armonie cu pielea dumneavoastra si cu dorintele dumneavoastra. Mai mult decat un simplu mod de-a face lucrurile, naturo-estetica constituie o filozofie a ingrijirii in uniune cu natura si sanatatea spre deliciul pielii dumneavoastra.

TRATAMENTELE PHYT’S

Pentru ca fiecare pacient este unic, misiunea Phy’s este de a crea tratamente personalizate, adaptate la nevoile fiecaruia si sa armonizeze frumusetea cu placerea, precum si eficienta cu siguranta.

Phyt’s va propune:

  • Ingrijirea personalizata, adaptata tipului dumneavoastra de piele, cu o gama variata de tratamente faciale si corporale
  • Produse de ingrijire profesionala de unica folosinta ambalate in flacoane de sticla pentru a asigura igiena si puritatea maxima
  • Larga varietate de texturi disponibile de adapteaza cerintelor epidermei
  • Aromele florale, fructale, dulci sau picante trezesc simturile si dovedesc originea naturala.

TRATAMENTE FACIALE PHYT’S

Dupa un diagnostic atent al nevoilor pielii dumneavoastra, Naturo-Esteticianul va va recomanda cel mai potrivit tratament Phyt’s. Fiecare tratament facial Phyt’s a fost conceput pentru a oferi un raspuns eficient la diferite tipuri de piele, rezultate semnificative si momente de relaxare.

Ingrijirea organica a pielii nu inseamna doar frumusete. Inseamna a da pielii tale o sansa sa se simta si sa arate in cel mai bun mod cu putinta.Si inseamna rezultate.

Cand folosesti produse organice de ingrijire, alegi produse ale caror ingrediente actioneaza impreuna cu sistemul natural, in acelasi timp sofisticat al pielii tale. Reduci povara toxica asupra propriului organism sprijinind in acelais timp o lume mai sanatoasa pentru generatiile viitoare.

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064