Clinica Eliade reprezinta spatiul si timpul in care Universul “a aranjat” sa se intalneasca, pe aceeasi lungime de unda, oameni adevarati si idei inovatoare, intuitie si incredere, pasiune si entuziasm, bucurie si daruire, deschidere si implicare. Nenumarate detalii cosmice au trebuit sa se reuneasca si sa se organizeze intr-o sincronicitate perfecta pentru ca acest proiect sa prinda viata.

Aceasta coregrafie cosmica, aceasta lucrare de arta, asa cum imi place sa denumesc acesti ani de creatie pura, astazi, intra in manifestare pentru dumneavoastra.

Imi doresc din tot sufletul ca intensitatea emotiilor la care am vibrat in fiecare clipa si pe care le-am manifestat in fiecare clipa pe parcursul acestui proiect, sa va insoteasca in calatoria ELIADE si sa serveasca scopurilor dumneavoastra cele mai inalte in vindecarea interioara si evolutia spirituala!

Clinica Eliade este un moment important in implinirea unui vis care valseaza cu mine, in viata mea, de foarte multi ani; este un buchet de experiente, provocari, emotii, temeri, caderi si ridicari, impliniri si esecuri, lectii de viata, descoperire si evolutie personala.”

– Cristina Timis, Fondatoare

Cristina Timis

Clinica Eliade ofera servicii de inalta calitate si este locul unde activeaza chirurgi cu pregatire temeinica in domeniul medicinei plastice. Abordarea noastra este centrata pe pacient, adica pe starile si nevoile individuale. Tehnologia moderna cu care este dotata clinica ne permite sa efectuam interventii chirurgicale dificile in deplina siguranta.

 

Tratam o gama larga de probleme precum: imbatranirea, pierderea volumului, varice, caderea parului sau definirea muschilor. Iubim ceea ce facem, iar cel mai mult ne place sa urmarim rezultatele de care ne bucuram impreuna cu pacientii nostri. Am perfectionat servicile astfel incat sa oferim metode eficiente pentru restaurarea si mentinerea sanatatii si frumusetii pielii.

 

Pe langa experienta profesionala si miile de ore pe care le au in spate medicii de la Clinica Eliade, acestia au darul de a se apropia de oameni si de a empatiza cu toti clientii care ne trec pragul. Cei care fac parte din generatia noua de specialisti plasticieni sunt atent antrenati, sub indrumarea tehnici, dar si spirituala, a doctorilor care au atins deja varasta maturitatii din punct de vedere al profesiei.

 

Grija pe care o primiti din partea asistentelor de la Clinica Eliade este o prioritate pentru noi. Am ales sa lucram cu persoane care au dat dovada de profesionalism inca de la prima intalnire, totodata empatia fiind un criteriu vital de selectie.

 

Serviciile postoperatorii si mai ales calitatea lor transforma Clinica Eliade in una premium, care pune binele pacientilor mai intai de toate. In functie de dificultatea interventiei, am dezvoltat mai multe solutii ce tin de anestezie. Oferim suport pe toata durata colaborarii si facem eforturi permanenta de a intelege nevoile pacientilor si de a ne pastra standardele inalte pe care ni le-am impus.

VIZIUNEA CLINICII ELIADE

Sa constientizam si sa educam publicul astfel incat sa inteleaga si sa integreze cel mai important miracol pe care viata ni l-a daruit, si anume ca starea noastra naturala care exista in noi, inca de cand am venit in aceasta existenta, este cea de sanatate si bucurie;

Sa indentificam si sa aducem laolalta cele mai inovative, naturale si non-invazive metode de preventie, de evaluare si diagnosticare diagnosticare a problemelor de sanatate, toate bazate pe medicina holistica, personalizata;

Sa aducem alinare, imbunatatiri, echilibru si vindecare celor care ne aleg, prin cele mai usor acccesibile si placute metode de tratament.

MISIUNEA SI VALORILE CLINICII ELIADE

Clinica Eliade este o intalnire sacra intre echipa noastra si dumneavoastra. Este acel spatiu special creeat, in care scopul nostru cel mai inalt este ca cel mai frumos potential de sanatate al dumneavoastra sa poata fi descifrat, inteles si adus la suprafata. Va dorim ca acesta sa se exprime si sa curga liber, astfel incat sa atingeti starea de sanatate si bucurie si sa o mentineti in mod armonios in viata dumneavoastra. Din setul de valori dupa care ne ghidam intreaga activitate fac parte: Integritatea, Responsabilitatea, Empatia, Daruirea, Pasiunea, Entuziasmul, Creativitatea, Increderea si Prietenia, Respectul si Toleranta.

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064