dermato-estetica

DERMATOLOGIE ESTETICA DELICATA SI NON INVAZIVA LA CLINICA ELIADE

Dermato-estetica implica o abordare delicata, intima si personalizata. Scopul principal al dermato-esteticii este de a imbunatatii si de a reda aspectul dorit prin reducerea, ajustarea si transformarea imperfectiunilor, ceea ce are ca efect principal cresterea increderii in sine in totalitate atat fizic cat si psihic.
Clinica Eliade este specializata in tratamente inovatoare si non invazive de medicina estetica si de ingrijire morfo-estetica pentru a preveni si trata semnele cauzate de stres, tensiune mentala si emotionala si cele de trecere a timpului, care isi lasa amprenta in mod inevitabil si care se exprima la nivelul fetei si corpului.
Deosebit de sensibili la asteptarile pacientilor ce ne trec pragul in cautarea unei solutii de age management potrivita, medicii dermatologi si esteticieni ai Clinicii Eliade vor stii de fiecare data sa ofere cel mai bun si eficient tratament, cu rezultate remarcabile.
Tratamentele estetice de age management combinate cu un stil de viata sanatos pot incetini aparitia semnelor de imbatranire a pielii, cu conditia de a respecta cateva reguli de preventie primara sau dupa caz si varsta de preventie secundara. Preventia primara se refera de fapt la lupta impotriva factorilor extrinseci responsabili de imbatranire. Ne referim in principal la tabagism, expunerea la soare sau la raze UV artificiale, alimentatie dezechilibrata sau nesanatoasa, poluarea aerului, expunerea la campuri electromagnetice daunatoare cum ar fi telefonia mobila, wi-fi, etc.
Odata imbatranirea pielii instalata, preventia secundara se refera la toate mijloacele si terapiile propuse dumneavoastra de echipa de medici a Clinicii Eliade pentru a incetini acest proces si a va reda luminozitatea, fermitatea, elasticitatea pielii si de ce nu, bucuria regasirii vitalitatii dorite.

Cateva sfaturi pentru un “look radiant”:

  • Reduceti nivelul stresului prin tehnici de relaxare si exercitii fizice;
  • Consumati o dieta variata compusa din alimente nutritive, fructe si legume cu frunze verzi, cereale integrale si grasimi sanatoase;
  • Acordati atentia cuvenita programului de somn care are rol de detoxifiere si reincarcare naturala;
  • Folositi instrumente care duc la starea de relaxare – muzica terapeutica, aromaterapie, cromoterapie;
  • Dati o atentie sporita hidratarii; beti suficienta apa care are rolul de a curata impuritatile din corpul dumneavoastrasi de a mentine un ten curat;
  • Igiena mainilor este foarte importanta deoarece bacteriile cu care luam contact zilnic prin intermediul mainilor, pot ajunge necontrolat pe pielea fetei;
  • Acordati zilnic un timp special dimineata si seara, curatarii, tonifierii si hidratarii tenului.

Si desigur, “Alegeti constient” sa experimentati Rejuvenarea faciala in Clinica Eliade!

Chestionar Satisfactie

Clinica Eliade

RELAXEAZA-TE SI STIMULEAZA-TI SIMTURILE CU

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064