dermato-estetica

DERMATOLOGIE ESTETICA DELICATA SI NON INVAZIVA LA CLINICA ELIADE

Ce este dermatologia estetica?

Dermato-estetica implica o abordare delicata, intima si personalizata. Scopul principal al dermato-esteticii este de a imbunatati si de a reda aspectul dorit prin reducerea, ajustarea si transformarea imperfectiunilor, ceea ce are ca efect principal cresterea totala a increderii in sine, atat fizic cat si psihic.

Cum ma poate ajuta dermatologia estetica?

Clinica Eliade este specializata in tratamente inovatoare si non invazive de medicina estetica si de ingrijire morfo-estetica pentru a preveni si trata semnele cauzate de stres, tensiune mentala sau emotionala si cele de trecere a timpului, care isi lasa amprenta in mod inevitabil si care se exprima la nivelul fetei si corpului.

De ce sa aleg Clinica Eliade?

Deosebit de sensibili la asteptarile pacientilor ce ne trec pragul in cautarea unei solutii de age management potrivite, medicii dermatologi si esteticieni ai Clinicii Eliade vor stii de fiecare data sa ofere cel mai bun si eficient tratament, cu rezultate remarcabile.

Cum pot preveni semnele de imbatranire?

Tratamentele estetice de age management combinate cu un stil de viata sanatos pot incetini aparitia semnelor de imbatranire a pielii, cu conditia de a respecta cateva reguli de preventie primara sau dupa caz si varsta de preventie secundara. Preventia primara se refera de fapt la lupta impotriva factorilor extrinseci responsabili de imbatranire. Ne referim in principal la tabagism, expunerea la soare sau la raze UV artificiale, alimentatie dezechilibrata sau nesanatoasa, poluarea aerului, expunerea la campuri electromagnetice daunatoare cum ar fi telefonia mobila, wi-fi, etc.

Odata imbatranirea pielii instalata, preventia secundara se refera la toate mijloacele si terapiile propuse dumneavoastra de echipa de medici a Clinicii Eliade pentru a incetini acest proces si a va reda luminozitatea, fermitatea, elasticitatea pielii si de ce nu, bucuria regasirii vitalitatii dorite.

Ce riscuri implica interventia dermato-estetica?

Procentul complicatiilor in urma interventiilor dermato-estetice este mai mic decat 1. Dar ca orice operatie chirurgicala, ele exista. De aceea, medicul estetician trebuie sa fie informat cu privire la orice afectiune anterioara. Medicii cu experienta ai Clinicii Eliade fac toate eforturile pentru a preveni orice fel de riscuri si sunt antrenati pentru a oferi servicii de urgenta.

Anestezia este locala sau generala?

Nivelul de dificultate al interventiilor dermato-estetice nu necesita o anestezie generala. Dar desigur ca ea poate fi efectuata, in cazul in care dvs. nu va simtit confortabil cu anestezia locala.

Care sunt efectele interventiei?

Pacientii care beneficiaza de tratamente dermato-estetice prezinta schimbari vizibile ale ridurilor si liniilor faciale nedorite. Echipa de medici de la Clinica Eliade are expertiza si experienta necesare pentru a efectua procedurile in deplina siguranta, cu scopul comun de a obtine un aspect frumos si natural.

Interventia este acoperita de CASMB?

In prezent, clinicile private din Romania nu au un acord semnat cu Casele de Asigurari de Sanatate. Acestea sunt doua entitati diferite ce nu functioneaza in acelasi cadru legal si fiscal.

Ce alte sfaturi imi mai puteti oferi?

  • Reduceti nivelul stresului prin tehnici de relaxare si exercitii fizice;
  • Consumati o dieta variata compusa din alimente nutritive, fructe si legume cu frunze verzi, cereale integrale si grasimi sanatoase;
  • Acordati atentia cuvenita programului de somn care are rol de detoxifiere si reincarcare naturala;
  • Folositi instrumente care duc la starea de relaxare – muzica terapeutica, aromaterapie, cromoterapie;
  • Dati o atentie sporita hidratarii; beti suficienta apa care are rolul de a curata impuritatile din corpul dumneavoastrasi de a mentine un ten curat;
  • Igiena mainilor este foarte importanta, deoarece bacteriile cu care luam contact zilnic prin intermediul mainilor pot ajunge necontrolat pe pielea fetei;
  • Acordati zilnic un timp, in special dimineata si seara, curatarii, tonifierii si hidratarii tenului.

Si desigur, “Alegeti constient” sa experimentati Rejuvenarea faciala in Clinica Eliade!

 

Părerea dumneavoastră contează!

Chestionar Satisfactie

Clinica Eliade

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064