null
DR. CRENGUTA COMAN Medic Primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva, Doctor in stiinte medicale

A terminat facultatea de medicina generala a UMF Carol Davila din Bucuresti in 1999 iar in Noiembrie 2000 a sustinut examenul de intrare in rezidentiat, devenind medic rezident chirurgie plastica, o specialitate mult dorita.

Cei sase ani de rezidentiat i-a efectuat la Spitalul Clinic de Urgenta Universitar si la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, unde a invatat tehnicile chirurgicale de baza in vederea rezolvarii cazurilor de urgenta si cronice specifice specialitatii.

Si-a dedicat acesti ani pentru a deveni un bun specialist, acumuland cunostinte din toate domeniile chirurgiei plastice iar dupa sustinerea examenului de medic specialist in 2007 a activat timp de aproape un an in cadrul clinicii Proestetica, apoi la spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”. Aici a tratat cazuri complexe care au ajutat-o sa capete experienta de astazi.

Din 2012 pana in august 2017 a lucrat in cadrul Sectiei Clinice de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”. A devenit medic primar in 2013 si a inceput colaborarea si cu Reteaua de Sanatate Regina Maria, in cadrul Spitalului Euroclinic.

Din 2015 este Doctor in Stiinte Medicale, iar in prezent isi desfasoara activitatea in clinicile Eliade si Dermalife.

In toata activitatea chirurgicala de 18 ani in aceasta specialitate, a intalnit cazuri grele din care a avut de invatat, a incercat sa ramana la un nivel stiintific ridicat prin participarea la evenimentele stiintifice din tara si din afara, scriind articole de specialitate si ramanand in contact cu tot ce este nou in chirurgia plastica si estetica.

null
Dr. Adrian Alexandru
Medic Primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Doctorul Adrian Nicolae Alexandru a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti in anul 2000. În anul 2002 a inceput specializarea in Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, devenind medic specialist in 2008 si medic primar in 2013.

Din 2007 ocupa postul de Asistent Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina – catedra de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva.

Preocuparea constanta pentru chirurgia faciala au dus la elaborarea si sustinerea tezei de doctorat cu titlul “Reconstructia faciala post excizii tumorale”, obtinand titlul de Doctor in Știinte Medicale in 2015. Lucrarea a fost elaborata sub conducerea Prof. Dr. Doina Dumitrescu.

In perioada 2010-2012, dr. Adrian Alexandru a fost medic trainer in cadrul proiectului „Program International de Training in Dermato-Cosmetologie pentru medici romani” coordonator prof. Dr. Sorin Tiplica, iar din 2015 medic trainer pentru Croma Pharma’s in cadrul workshopurilor hands on „Rejuvenare faciala cu acid hialuronic”

Cursurile de pregatire din tara si din strainatate, in domeniul chirurgiei plastice si al celei estetice, activitatea din chirurgia plastica reconstructiva si activitatea din chirurgia estetica au dus la conturarea unui nivel inalt de profesionalism, precum si la o permanentă perfecţionare profesională.

Scopul chirurgiei estetice este de a genera o stare de armonie intre pacient si aspectul sau. Crezul Dr. Adrian Alexandru este ca o comunicare directa, clara, empatica intre medic si pacient stau la baza alegerii solutiilor adecvate fiecarui pacient.

TARIFE

 • Chirurgie Estetica
  Tip interventie Pret
  Marirea sanilor 3000 €
  Reductie mamara 3000 – 3500 €
  Ascensionare mamara (ridicare sani/lifting sani/mastopexie) fara proteze 2000 – 3000 €
  Ascensionare mamara (ridicare sani/lifting sani/mastopexie) cu proteze siliconice 3000 – 4000 €
  Ginecomastie 1500 €
  Lipoaspiratie abdomen/coapse intern/coapse extern/fese/gambe 1500 € / zona
  Lipoaspiratie a doua zona 400 €
  Lifting coapse/ fese/ brate 2000 €
  Lifting coapse si fese 2000 – 4000 €
  Abdominoplastie totala 3000 – 3500 €
  Abdominoplastie partiala 1500 – 2000 €
  Lifting facial 3500 €
  Lifting cervico-facial 4000 – 5000 €
  Lifting cervical 1500 – 2000 €
  Blefaroplastie superioara / inferioara 800 – 1000 €
  Blefaroplastie superioara / inferioara – anestezie generala 1300 – 1500 €
  Blefaroplastie superioara si inferioara 1800 – 2000 €
  Lifting sprancene chirurgical 1500 €
  Rinoplastie 1700 – 2500 €
  Rinoplastie secundara 2000 – 3000 €
  Otoplastie unilateral – anestezie locala 800 €
  Otoplastie bilateral anestezie generala 1800 €
  Implant mentonier 1200 € + costul implantului
  Implant facial 1500 € + costul implantului
  Microlipofilling (transfer de grasime proprie) cearcane 600 €
  300 € (al doilea tratament)
  Microlipofilling (transfer de grasime proprie) alte zone 500 – 1500 €
  250 – 800 € (al doilea tratament)
  Marire buze cu grasime 500 €
  Labioplastie (corectie labii mici si/sau labii mari) 700 – 1700 €
null
DR. SORIN TĂTULESCU
Medic Specialist Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Isi incepe pregatirea in Chirurgia Plastica din timpul facultatii, prin stagii suplimentare efectuate in clinici de specialitate si continua ca medic rezident in cadrul celui mai important spital de profil din tara – Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri. Obtine competente in Microchirurgie, Chirurgia vaselor si nervilor periferici. Activitatea profesionala si de instruire este completata de cursuri, workshop-uri, conferinte si de Chirurgie Estetica.Ca medic specialist se dedica  chirurgiei estetice.

Chirurgia Nasului, Chirurgia Sanului si Chirurgia Post-Bariatrica sunt principalele domenii de activitate. Pregatirea teoretica si practica chirurgicala, colaborarile cu medici cu experienta din tara si strainatate se concretizeaza in cateva lucrari de specialitate pe teme din domeniile sus-amintite.

Este adeptul moderatiei si naturaletii in Chirurgia Estetica.

null
Dr. Sorin Nae
Medic Primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Dr. Sorin Nae este medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, cu 20 de ani de experiență în domeniu, din care 10 în sistemul privat. Este membru al celor mai prestigioase societăți profesionale din România, dar și din lume: Asociației Chirurgilor Plastici din România, Societății Europene de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică (ESPRAS), Confederației Internaționale de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică (IPRAS), Societății Internaționale de Medicina Anti – Aging (WOSAAM).

Chirurgia plastică a reprezentat dintotdeauna o pasiune, dr. Sorin Nae intrând în domeniu atunci când acesta era abia la început, și a căutat să se perfecționeze continuu, să fie la curent cu tot ce este nou, totul în beneficiul pacienților. Astfel că publicarea și comunicarea lucrărilor științifice, precum și participarea la congrese, cursuri, seminarii, workshop-uri reprezintă o preocupare permanentă.

Dr. Sorin Nae consideră că relația medic-pacient este esențială pentru orice intervenție, chirurgul trebuie să aibă capacitatea de a înțelege corect probleme și așteptările pacienților săi, astfel încât să poate recomanda intervenția potrivită, atât pentru a obține rezultatele dorite, cât și din punct de vedere al sănătății. Deoarece un corp frumos este în primul rând un organism sănătos. Ca medic, principala sa responsabilitate este de a se asigura că pacienții au o stare bună de sănătate înainte intervenției și după.

De asemenea, crede că o intervenție estetică ajută oamenii să se simtă bine în pielea lor și să își recapete încrederea în sine. Iar rezultatul trebuie să fie întotdeauna natural și discret.

null
Dr. Ileana Boiangiu
Medic Primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Dr. Ileana Boiangiu – medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte, si-a inceput activitatea in domeniul chirurgiei plastice in anul 1990 ca medic secundar in cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Bucuresti, cea mai mare clinica de profil din Romania, unde activeaza si in prezent.
In anul 1994 a devenit medic specialist,iar in anul 1999 medic primar in specialitatea de chirurgie plastica reconstructiva. Cazuistica bogata si diversa din aceasta clinica a permis abordarea unei palete largi de interventii chirurgicale in domeniul chirurgiei plastice si reconstructive, cu un plus de experienta profesionala, astfel incat din anul 1999 conduce una din sectiile clinice a spitalului in calitate de medic sef de sectie.
In anul 2000 obtine diploma de supraspecializare in domeniul chirurgiei estetice si incepe activitatea in sistemul privat.In decursul timpului a colaborat cu mai multe clinici private – Nordestetica, Sanador, Centrul Medical ”Victor Babes”, Esthera.
In anul 2001 obtine o bursa acordata de Centrul Cultural Francez pentru inalta specializare in chirurgie plastica la Spitalul Cochin din Paris.
Este absolventa a cursurilor europene de chirurgie plastica organizate de Societatea Europeana de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica din anul 2002 la Berna / Elvetia si 2003 la Groningen/Olanda.
In anul 2005 a fost nominalizata in topul celor mai buni 10 medici realizat de cotidianul Evenimentul Zilei pentru profesionalism, performanta si calitati umane deosebite.
Este autor si coautor la carti,articole si lucrari stiintifice prezentate in cadrul congreselor si simpozioanelor nationale si internationale.
Este membru activ al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania,al Societatii Romane de Chirurgie Estetica, Societatea Europeana de Chirurgie Plastica,Reconstructiva si Estetica (ESPRAS), Societatii Europene de Arsuri (EBA), Societatii Internationale de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS)

TARIFE

Tip interventie Pret

Mamoplastie de reductie 2800 – 3000 €

Augmentare mamara (implante incluse) 2800 – 3000 €

Mamoplastie de ridicare + implante (implante incluse) 3500 €

Abdominoplastie + Lipoaspiratie 3200 – 3500 €

Lipoaspiratie 1200 – 2500 €

Lifting Coapse 2500 €

Implant Fese 3000 €

Implant Gambe 2200 – 2500 €

Rinocorectie 1800 – 2500 €

Blefaroplastie superioara (anestezie locala / fara spitalizare) 800 €

Blefaroplastie inferioara (anestezie locala / fara spitalizare) 1000 €

Blefaroplastie full (anestezie generala / 1 zi spitalizare) 2000 €

MACS lift 3500 €

Lipofilling Fata (anestezie locala) 800 €

Lipofilling Fata (anestezie generala / 1 zi spitalizare) 1500 €

Lipofilling Sani 1500 €

null
Dr. Angelica Banu
Medic Specialist Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Experienta de 10 ani in diagnosticarea si tratamentul traumatismelor, in special al celor de mana, tumorilor de parti moi, arsurilor, infectiilor extinse de parti moi, plagilor cronice si escarelor de decubit.

Participare activa in cadrul Akademikliniken – Suedia la un numar de aproximativ 1000 interventii de chirurgie estetica: facelift, liftingul sprancenelor, blefaroplastie superioara si inferioara, rinoplastie, injectare de grasime proprie, augmentarea buzelor cu grefon dermo-grasos, liftingul buzei superioare, corectia urechilor decolate, transplant de par, implant mentonier, augmentare mamara, mastopexie, micsorare mamara, abdominoplastie, lifting de brate si coapse, bodylift, lipoaspiratie, ginecomastie, chirurgia organelor genitale feminine si masculine.

PREGATIRE PROFESIONALA

2013 – Bursier la Akademikliniken, Stockholm Suedia
2009 – Medic specialist Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva, Spitalul Clinic de Urgenta Bcuresti
2003-2008 – Medic resident Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti
2002-2003 – Medic resident Chirurgie Vasculara, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti
1999-2000 – Medic stagiar Spitalul Clinic Sibiu
1992-1998 – Facultatea de Medicina “Victor Papilian” Sibiu
1988-1992 – Liceul Teoretic “Octavian Goga” Sibiu

Este membru activ:

 • Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania
 • EBOPRAS
 • Asociatia Romana de Tratament Modern al Plagilor
 • Colegiul Medicilor din Bucuresti
 • Medecines sans Frontieres

TIPURI DE OPERATII EFECTUATE

Intinerire faciala prin metode nechirurgicale (injectare toxina botulinica, acid hialuronic) si chirurgicale (chirurgia pleoapelor, tratamentul cearcanelor, transfer autolog de grasime, lifting facial).

Chirurgia estetica a nasului, buzelor si urechilor

Chirurgia estetica a sanului (marire cu implante mamare, micsorarea si ridicarea sanilor)

Cura chirurgicala a ginecomastiei

Abdominoplastie

Chirurgia conturului corporal (lipoaspiratie)

Chirurgia estetica a regiunii genital feminine si masculine (labioplastie, modelarea regiunii pubiene feminine, marire de penis)

Tratamentul chirurgical al hipersudoratiei

Rejuvenarea dosului mainilor

null
Dr. Luminita Banacu
Medic Primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Dr Ana Luminita Banacu a inceput activitatea ca medic rezident in anul 1993 in Spitalul Clinic de Chiriurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Bucuresti, singurul spital din tara cu acest profil. Aici a invatat toate tehnicile chirurgicale reconstructive , precum si modalitatea de ingrijire moderna a acestor pacienti.

PREGATIRE PROFESIONALA

A obtinut diploma de medic specialist in chirurgie plastica in anul 1998, iar in anul 2003,obtine o bursa de supraspecializare in domeniul chirurgiei plastice a arsilor , efectuata la Spitalul Universitar Cochin din Paris.
In anul 2004 obtine diploma de medic primar chirurgie plastica si estetica, apoi urmeaza numeroase cursuri internationale de supraspecializare in domeniul chirurgiei estetice si rejuvenarii nonchirurgicale a fetei.
Incepe activitatea si in domeniul privat din anul 2007, fiind colaborator al Fundatiei „Victor Babes„ din Bucuresti, Spitalul privat Sanador, Clinica Slimart si Clinica Roua din Ploiesti.
Principala sa specializare este in domeniul chirurgiei estetice a fetei, sanilor, abdomenului si gambelor, precum si a tehnicilor de reintinerire nechirurgicala a fetei modificate de procesul de imbatranire.Activitatea de peste 20 de ani in domeniul chirurgiei plastice atat in cazuri de urgenta cat si pentru interventii estetice ii confera o experieinta ampla in rezolvarea diferitelor solicitari ale pacientilor ce i se adreseaza. Este membru activ al Societatii de chirurgie Estetica din Romania, precum si al Asociatieie chirurgilor plastici din Romania, al Societatii Europene de Chirurgie plastica si estetica (ESPRAS)

TARIFE

Tip interventie Pret

Lifting facial chirurgical 3000 €
Lifting facial chirurgical nechirurgical cu fire de suspensie 1000 €
Blefaroplastie superioara 800 €
Blefaroplastie inferioara 1200 €
Blefaroplastie totala (cu anestezie generala) 1800 €
Rejuvenarea fetei cu grasime proprie 1000 €
Otoplastie 1000 €
Mamoplastie de reductie / ridicare 2500 €
Marire de sani cu implante 3000 €
Marire plus ridicare sani 3500 €
Corectie gambe cu implante 2800 €
Lipoabdominoplastie 2200 – 2500 €
Lipoaspiratie 1500 – 2000 €
Ginecomastie 1800 – 2000 €

null
Dr. Andrei Radu Panturu
Medic Specialist Chirurgie Plastica si Reconstructiva

„Atentia, pana la cel mai mic detaliu, face marea diferenta in chirurgia estetica!”

Dr. Panturu Andrei Radu provine dintr-o familie de medici de renume din Targu-Mures, care i-au insuflat pasiunea pentru medicina: mama Dr. Ileana Livia Panturu este medic dermatolog iar tatăl Dr. Ioan Eugen Panturu este medic cardiolog.

De mic copil, este pasionat de medicina si fiind o fire practica si cu o manualitate ridicata, i-a venit firesc ideea de a se indrepta spre latura chirurgicala a medicinei.

Fiind pasionat de frumos, de eleganta si avand un simt estetic ridicat, chirurgia estetica a reprezentat mereu un vis pentru Dr. Panturu Andrei Radu.

Asadar, Dr. Panturu isi traieste in prezent visul, facand ceea ce-i place si si-a dorit mereu, si anume chirurgia estetica si plastica, fiind in prezent medic specialist in chirugie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

A absolvit prestigiosul Colegiu National Al. Papiu Ilarian din Targu Mures la sectia Informatica avand a-2-a nota din liceu, 9.87 din 10, la examenul de bacalaureat.

A urmat Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures, sectia Medicina Generala recunoscuta la nivel international ca fiind una din facultatiile cu cele mai multe facilitati universitare din Europa de Est, cu o adresabilitate inalta atat din partea studentilor romani cat si a celor straini, licentiat al acesteti facultati cu media 9,97 din 10.

Prin promovarea concursului national de rezidentiat sustinut in Bucuresti, a urmat 6 ani de rezidentiat in specialitatea chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva la: Spitalul Clinic Universitar de Urgenta din Targu Mures, unde s-a specializat in tratamentul chirugical si gestionarea unor cazuri critice de urgenta in chirugie plastica precum si in cazuri dificile de reconstructie chirurgicala post-traumatica si postexcizionala; la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri din Bucuresti unde s-a desavarsit ca si chirurg plastician, prin volumul mare de munca, complexitatea cazurilor rezolvate si prin schimbul de experienta profesionala cu unii din cei mai buni chirugi plasticieni din tara.

In aceasta perioada, Dr. Panturu a lucrat si in privat in domeniul chirurgiei estetice la clinica Nordestetica din Bucuresti.

S-a specializat in chirurgie estetica la Spitalul American din Istanbul (Amerikan Hastanesi) sub indrumarea Prof. Reha Yavuzer cel care i-a deschis o noua viziune asupra chirugie estetice.

A obtinut certificari internationale in Rinoplastie in Italia la Bergamo; in Chirurgie Estetica la Societatea Internationala de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Estetica din Italia si in Debrecen, Ungaria; in Peelinguri Chimice in Italia la Milano; in Injectarea de Fillere si Botox la Paris in Franta.

Certificari nationale in Augmentare mamara si Reconstructie Mamara in Bucuresti, in Chirurgia Estetica si Reconstructiva a Sanului si a Fetei in Timisoara; Liposuctie si Lipofilling precum si in Rinoplastie la cursurile prezentate de parintele lipofillingului din USA Dr. Coleman si de cei mai buni rinoplasticieni din lume: Dr. Cerkes (Turcia) si Dr. Gubisch (Germania); in injectarea diferitelor substante de umplere (fillere) cu acid hialuronic: Juvederm, Teosyal, Restylane, Amalian, Overage si cu hidroxiapatita de Calciu: Radiesse, precum si in injectarea toxinei botulinice Botox, Vistabel, Dysport.

In prezent Dr. Panturu este membru al Colegiului Medicilor din Anglia, prestigiosul GMC, urmand anual diverse contracte si stagii de perfectionare in Anglia, imbratisand astfel filozofia scolii britanice de medicina:

Grija pentru pacient e principala mea preocupare!”

In urma acumularii unei vaste experienta profesionale, cu numeroase interventii chirugicale efectuate, in prezent, Dr. Panturu Andrei Radu lucreaza la Clinica Eliade, intr-un colectiv inalt calificat in domeniul chirugiei estetice, fiind medic specialist in chirugie plastica, estetica si microchirugie reconstructiva.

Dr. Panturu este membru al ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeons), IPRAS (International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery), ISDS (International Society for Dermatology Surgery), ACPR (Asociatia Chirugilor Plastici din Romania), SRCE (Societatea Romana de Chirurgie Estetica), SRDO (Societatea Romana de Dermato-Oncologie).

Dr. Panturu este preocupat de ultimele noutati in domeniul chirugiei estetice si isi face timp regulat pentru a urma cursuri de perfectionare si de a participa la cele mai prestigioase congrese si intalniri internationale in domeniul chirugiei estetice. A participat la astfel de stagii internationale in Milano, Bergamo, Paris, Monaco, Praga, Viena, Budapesta, Londra, Istanbul, precum si la cele nationale din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sinaia.

TARIFE

Tip interventie Pret

Marirea sanilor ( pret cu implanturi mamare de silicon incluse) 3200 – 4200 €
Mastopexie – Ridicarea/micsorarea sanilor 3200-3900 €
Abdominoplastie 3500 €
Lipoaspiratie / Liposuctie del la 1900 €
Rinoplastie / Rinoseptoplastie 3200 – 3900 €
Otoplastie 1250 €
Lifting brate / coapse/ fese 2500 – 3900 €
Implant de fese 3900 €
Fese braziliene 2900-3900 €
Blefaroplastie 1150 – 2300 €
Lifting Facial 2900-3900 €
Lipofilling pe zone 900-1200 €
Labioplastie 1150 €
Ginecomastie 1900-2900 €
Marirea penisului (ingrosare, alungire) 1900-2900 €
Vaginoplastie 1700 – 2300 €
Bichectomie 1150 €

null
Dr. IOAN ALEXANDRU CALU
Medic Specialist Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Inca din primele zile de facultate ale Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, mi-am dorit să practic chirurgia plastică și, fiecare pas al perioadei de studiu a fost făcut spre a îmi atinge această țintă.

Pe parcursul rezidențiatului mi-am desfășurat activitatea în clinici de prestigiu din București: Spitalul Universitar de Urgență, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și apoi Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, unde am efectuat nenumărate intervenții chirurgicale care m-au format în această vastă specialitate.

Până în prezent, am tratat peste 6,000 de pacienți, dintre care peste 3,000 au beneficiat de intervenții de chirurgie plastică sau estetică, restul fiind tratați conservator sau prin tehnici non-chirurgicale minim invazive. În paralel cu îndeplinirea activităților specifice spitalului unde mi-am desfășurat perioadă de pregătire, mi-am urmat pasiunea și chemarea către estetică și frumos în clinici private de chirurgie plastică având ocazia să operez alături de personalități marcante ale Chirurgiei Plastice din România și din străinătate.

În anul 2014 am părăsit definitiv sistemul sanitar de stat pentru a-mi continua activitatea alături de Conf. Dr. Nicolae Antohi. Alături de domnia sa am participat la sute de operații estetice cu grad de dificultate mediu și ridicat, cazuri complexe de reconstrucție după rinoplastii primare, augmentări mamare primare și secundare, rinoplastii primare, secundare, lipoaspirații, abdominoplastii și multe alte intervenții din spectrul specialității de Chirurgie Plastică.

În perioada de pregătire, ca medic, am realizat faptul că cele mai mari satisfacții personale și profesionale îmi sunt aduse de Chirurgia Plastică și Estetică, prin care reușesc sa vindec și să transform oamenii, să le redau zâmbetul care îi ajută să devină cu adevărat frumoși. Pentru un progres continuu în acest domeniu, ce este într-o permanență schimbare, particip constant la numeroase congrese și conferințe pentru a-mi perfecționa consecvent tehnica operatorie implementând procedee chirurgicale inovative și cele mai noi descoperiri tehnologice din domeniu.

În prezent, sunt membru activ în

Asociația Chirurgilor Plastici din România (ACPR),

European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (ESPRAS),

International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery Societies (IPRAS)

Colegiul medicilor din România CMR.

TARIFE

Tip interventie Pret
Implanturi mamare 2799 €
Mastopexie – ridicare sani 2500 €
Mastopexie+Implant mamar de la 3500 €
Reductie Mamara de la 2500 €
Rinoplastie / Rinoseptoplastie 2499 €
Lipoaspiratie (liposuctie)
2 zone (dintre Abdomen, Flancuri, Parte Interna Coapse, Parte externa Coapse) 2299 €
Abdominoplastie de la 2499 €

Botox
Atenuare a ridurilor de la nivelul fruntii, perioculare si intre arcadele sprancenelor de la 250 € / 2 zone
Acid hialuronic mai multe zone de la 200 €/ ml
Marire buze acid hialuronic 250 € / ml
Marire penis de la 2000 €
Labioplastia de la 1400 €
Ginecomastia de la 1800 €
Lifting coapse de la 2200 €
Lifting brate de la 1800 €
Otoplastie de la 1500 €
Lifting sprancene de la 1500 €
Lifting facial de la 2500 €
Blefaroplastie superioara+inferioara 2000 €
Blefaroplastie Superioara/Inferioara 1200 €
Reconstructie mamara de la 3000 €
Mezoterapie de la 100 € / sedinta
Tarif consultatie chirurgie estetica
Pretul consultatiei se va scadea din pretul operatiei. 150 RON

Preturile mentionate sunt orientative. In functie de complexitatea cazului, a gradului de dificultate si bineinteles in functie de optiunile pacientului preturile pot sa varieze.

null
Dr. Ana Maria Oproiu
Medic Primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Dr. Ana Maria Oproiu, este unul dintre cei mai recunoscuti medici chirurgi din Romania specializati in Chirurgie-Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. Doctor in Medicina si in prezent, Sef de Lucrari in cadrul Catedrei de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva al UMF “Carol Davila” Bucuresti, doamna Doctor Ana Maria Oproiu, are oexperienta bogata ce include o gama variata de operatii si interventiichirurgicale. Misiunea doamnei doctor chirurg estetician Ana Maria Oproiu este aceea de a imbunatatii vietile oamenilor prin redarea aspectului estetic placut.

Experienta, este dobandita in cei peste 18 ani de activitate in cadrul Spitalulului Universitar de Urgenta din Bucuresti si de numeroasele traininguri, workshopuri si colaborari cu clinici private specializate, desfasurate in tara si strainatate (New York, Paris, Stockholm, Budapesta).

Prin imbinarea experientei, cu simtul estetic desavarsit, tehnicitate si siguranta, doamna Doctor Ana Maria Oproiu, va ofera alternativa chirurgiei perfectionate, adaptata fiecarui pacient in parte.

TARIFE

Tip interventie Pret

Implanturi mamare rotunde (Mentor, Allergan) 2500 €
Implanturi mamare anatomice (Mentor, Allergan) 2500 €
Lifting mamar fara implant 2000 €
Lifting mamar cu implant 2800 €
Micsorare sani 3000 €
Augumentare mamara cu grasime proprie 2200 €
Abdominoplastie 2500 €
Abdominoplastie + Lipoaspiratie 3370-4000 €
Liposuctie abdomen complet (7 zone, metoda VASER/ TICKLE LIPO) 3500 €
Liposuctie abdomen complet (7 zone, metoda CLASICA) 2000 €
Liposuctie abdomen superior (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 2500 €
Liposuctie abdomen superior (metoda CLASICA) 1500 €
Liposuctie abdomen inferior (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 2500 €
Liposuctie abdomen inferior (metoda CLASICA) 1500 €
Liposuctie alte zone (1 zona, metoda VASER/ TICKLE LIPO) 1000 €
Liposuctie barbie (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 1000 €
Liposuctie spate (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 2400 €
Liposuctie brate (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 2400 €
Liposuctie coapse regiune externa (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 1500 €
Liposuctie coapse regiune interna (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 1500 €
Liposuctie genunchi (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 1500 €
Liposuctie gambe (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 2000 €
Liposuctie glezne (metoda VASER/ TICKLE LIPO) 2000 €
Blefaroplastie superioara/ inferioara (1 zona) 800 €
Blefaroplastie superioara + inferioara 1200 €
Lifting de coapsa intern/extern 2000 €
Lifting facial 2000-2500 €
Lifting cervico facial 2500-3500 €
Lifting sprancene 700 €
Rinocorectie 2700 €
Rinoplastie 2200 €
Rinoplastie + Deviatie de Sept 2500 €
Deviatie de Sept 1500 €
Otoplastie (anestezie locala) 800 €
Otoplastie (anestezie generala) 1000 €
Labioplastie (anestezie locala) 900 €
Labioplastie cu sedare 1000 €
Labioplastie (anestezie generala) 1200 €
Ginecomastie (chirurgical) 1330 €
Ginecomastie (VASER) 2400 €
Implant Gamba 3000 €
Implant Fesier 3500 €
Ablatie tumori cutanate 190 €

null
Dr. Alexandru BanicaMedic Specialist Chirurgie Plastica si Estetica

Medic Specialist Chirurgie Plastica si Estetica

null
Dr. Nazila SAKI
Medic specialist dermato-venerolog
Supraspecializare Dermato Estetica, Competenta Laseroterapie

Medic specialist dermato-venerolog

Supraspecializare Dermato Estetica,

Competenta Laseroterapie

arebeca

REBECA POPESCU

Asistent Medical Generalist
Anestezie si Terapie Intensiva

bjulieta

JULIETA VLAD

Asistent Medical Generalist
Anestezie si Terapie Intensiva

ciulia

IULIA DIACONU

Asistent Medical Generalist
Anestezie si Terapie Intensiva

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064