null
Dr. Adrian Alexandru
Medic Primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Doctorul Adrian Nicolae Alexandru a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti in anul 2000. În anul 2002 a inceput specializarea in Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, devenind medic specialist in 2008 si medic primar in 2013.

Din 2007 ocupa postul de Asistent Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina – catedra de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva.

Preocuparea constanta pentru chirurgia faciala au dus la elaborarea si sustinerea tezei de doctorat cu titlul “Reconstructia faciala post excizii tumorale”, obtinand titlul de Doctor in Știinte Medicale in 2015. Lucrarea a fost elaborata sub conducerea Prof. Dr. Doina Dumitrescu.

In perioada 2010-2012, dr. Adrian Alexandru a fost medic trainer in cadrul proiectului „Program International de Training in Dermato-Cosmetologie pentru medici romani” coordonator prof. Dr. Sorin Tiplica, iar din 2015 medic trainer pentru Croma Pharma’s in cadrul workshopurilor hands on „Rejuvenare faciala cu acid hialuronic”

Cursurile de pregatire din tara si din strainatate, in domeniul chirurgiei plastice si al celei estetice, activitatea din chirurgia plastica reconstructiva si activitatea din chirurgia estetica au dus la conturarea unui nivel inalt de profesionalism, precum si la o permanentă perfecţionare profesională.

Scopul chirurgiei estetice este de a genera o stare de armonie intre pacient si aspectul sau. Crezul Dr. Adrian Alexandru este ca o comunicare directa, clara, empatica intre medic si pacient stau la baza alegerii solutiilor adecvate fiecarui pacient.

null
Dr. Alexandru Banica
Medic Specialist Chirurgie Plastica si Estetica

Medic Specialist Chirurgie Plastica si Estetica

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064