Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

EVENIMENT DEOSEBIT IN CLINICA ELIADE

  /  Medicina Integrativa   /  EVENIMENT DEOSEBIT IN CLINICA ELIADE
2015-09-22
Pentru ca pregatirea si imbunatatirea continua sunt o prioritate pentru noi, Clinica Eliade a organizat in acest weekend Seminarul de neuro- modulare dinamica prin tehnologia SCENAR sustinut de domnul Rene Quintus BS, instructor cu 20 de ani de experienta in terapia Scenar ,reprezentant al Institutului Ritmedic din Olanda .
Medicilor si terapeutilor clinicii le-au fost prezentate tehnici noi pentru accelerarea proceselor de vindecare,modalitati noi si mai intense de lucru bazate pe descoperirile si experienta practica din ultimii ani, din Intreaga lume.

Suntem foarte mandrii sa anuntam ca fundamentul acestui curs au fost: aplicatiile inovative ale tehnologiei SCENAR in Cosmetologie. Acestea au atras atentia in mod deosebit asupra integrarii holistice a frumusetii, ca ilustrare a starii de sanatate, fericire si vitalitate. Prin intermediul tehnologiei SCENAR se pot aborda direct unele disfunctionalitati ale tesutului cutanat (acnee, arsuri, cosuri, cicatrice, echimoze si altele) , cu rezultate deosebite. Pielea exprima in modul cel mai evident existenta starii de sanatate la nivel de organe, sisteme si chiar global, pe componenta fizica si emotionala. Ridurile de expresie, de pilda, evidentiaza starea emotionala predominanta a persoanei in cauza, ca o amprenta a acesteia pe chip. De aceea, atenuarea unor asemenea trasaturi trebuie, in mod ideal, sa vizeze simultan zona respectiva si dimensiunea emotionala. Paloarea, inflamarea, pigmentarea specifica a pielii de pe fata, in anumite zone evidentiaza o caracteristica generala dar si o stare a organului corespunzator.

SCENAR-ul, in cosmetologie poate fi folosit:
– Ca tratament preventiv deoarece ajuta pielea sa respire si sa ramana fina si elastica
– In combaterea stagnarii sangelui si a limfei
– In crearea unui lifting natural si diminuarea vizibila a ridurilor
– In absorbtia perfecta a tratamentelor cosmetice
– La relaxarea muschilor fetei si ai capului
– In tratamentul acneei si al cosurilor unde s-a dovedit extrem de eficient, printr-un protocol de lucru specific acestui tip de problema.

A fost un eveniment foarte activ, cu sesiuni practice si teoretice, cu multe intrebari si raspunsuri. Eficienta noilor metode a fost demonstrata pe pacienti cu probleme cronice sau acute. Rezultatele obtinute pana in prezent in intreaga lume prin folosirea acestei tehnologii confirma valabilitatea terapiei SCENAR si valoarea ei de exceptie in domeniul terapiilor alternative si complementare!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău