hairbooster

HAIR BOOSTER – TEHNOLOGIE LASER de joasa frecventa LLLT PENTRU UN PAR DES SI SANATOS

Dispozitiv de avangarda pentru tratamentul parului – medi+derma professional care

Stimulatorul contine un numar total de 69 de leduri. Lumina laser stimuleaza papila dermala a parului, o zona importanta unde se gasesc celulele stem ale firului de par. Aceasta tehnologie face ca parul sa beneficieze de o cantitate sporita de oxigen si nutrient .Simultan, sunt secretati factori de crestere ai parului care determina o proliferare accelerata a keratinocitelor foliculare si un proces dublu de crestere si ingrosare a tecii firului de par. Aceasta tehnologie este usor de utilizat, gratie sistemului de control la distanta, ceea ce permite alegerea modului de lucru al laserului si timpului de operare.

Investigare Laser, vibratie si acupresura

In timpul operarii laser, casca exercita o presiune confortabila si egala (950 g) asupra scalpului, efectul obtinut fiind cresterea debitului sangelui la nivelul papilei foliculare a parului; suplimentar, se obtine o relaxare a pielii scalpului prin actiunea razelor fine de lumina provenite de la diodele laser, raze care patrund adanc pana la radacina firului de par, stimuland, astfel, cresterea si aducand sanatate firului de par.

Dispozitiv medical tip casca

Tehnologia LLLT (Terapie Laser de joasa frecventa) este aprobata de FDA. Ea foloseste anumite lungimi de unda Laser, ceea ce reprezinta o terapie optica de mica putere. La contactul cu pielea, tehnologia LLLT este sigura. Tehnologia Laser pentru par LLLT este folosita indeosebi de persoane care au probleme cu caderea parului si cu reducerea podoabei capilare.

  • Lungime de unda de 650nm
  • LLLT (Terapie Laser de Joasa Frecventa)
  • Sursa de lumina- 69 de Leduri
  • Utilizare confortabila

Hair Booster Sesderma are un efect stimulator puternic pentru cresterea parului.

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064