Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Implantul mamar, operatia care a schimbat viața multor femei

  /  Chirurgie Estetica   /  Implantul mamar, operatia care a schimbat viața multor femei
2016-10-24
Operația de implant mamar, una dintre cele mai cerute interventii chirurgicale din zona estetică a medicinei, este văzută, ca un plus estetic de catre foarte multe reprezentate ale sexului frumos. Fie că vorbim despre anonime, fie că vorbim despre vedete , multe dintre femei aleg să faca acest pas. Motivele pot fi multe, fie nemulțumirea legata de forma naturală a sânilor, fie dorinta de-a avea sani mai mari.Puterea exemplului sau experiența altora ramâne un reper atunci când ne dorim să încercăm ceva nou, de aceea am decis să prezentam declarațiile vedetelor care au trecut pragul chirurgului estetician din dorința de a-si îmbunătății aspectul bustului.

Angelina Jolie este un dublu exemplu, despre care se poate discuta atunci când vine vorba despre operația de implant mamar. Aflată într-o situație critică, amenințată de un cancer mamar moștenit pe linie maternă, actrița a decis să facă masectomie și apoi reconstrucție mamară. ”Această decizie mi-a salvat viața!”.

Miley Cyrus, una dintre cele mai nonconformiste vedetele de peste Ocean, a declarat franc că se simțea ca un băiat și din acest motiv nu s-a gândit de două ori atunci când a ales să facă această intervenție chirurgicală. ”Categoric, mă simt mult mai bine acum. Am mai multă încredere în mine, mă simt feminină și mult mai frumoasă!”.

Kelly Rowland este, de asemenea, o actriță care vorbește deschis despre alegerea pe care a făcut-o și care astăzi o face foarte fericită. ”Spun sincer că mi-am dorit să fac această intervenție încă de când aveam 16 ani, însă am fost obligată să aștept vârsta majoratului. Atunci medicul mi-a explicat că trebuie să aștept să se oprească procesul natural de creștere, iar în momentul în care am avut undă verde de la specialist, nu am mai stat pe gânduri! Fără doar și poate, operația de implant mamar m-a ajutat la nivel psihologic, aveam complexe pe care altfel nu reușeam să le rezolv!”

”Nimic nu trebuie să le întoarcă din drum pe femeile care-și doresc să-și facă mărire de sâni. Este un cadou pe care și-l pot face dacă au o problemă cu bustul lor, fie că este vorba despre mărime sau despre formă”, explică actrița Dolly Parton.

Danielle Staub, binecunoscuta actriță din seria ”The Real Housewives of New Jersey”, a apelat la această intervenție de 4 ori, până când s-a asigurat că rezultatul este cel pe care și l-a dorit. Acum este mulțumită.

Denise Richards este femeia care s-a luptat pentru dorința ei, în momentul în care nimeni nu a fost de acord cu alegerea de a-și face implant mamar.  A câștigat, iar astăzi spune că în sfârșit are sânii pe care și i-a dorit încă de la 19 ani.

După ce am descoperit care sunt beneficiile operației de implant mamar, este indicat să discutăm și câteva chestiuni tehnice, deoarece este important ca o astfel de alegere să fie luata atunci când imaginea de ansamblu este completă. Pentru acest lucru, chirurgii esteticieni ai clinicii Eliade va stau la dispoziție cu orice informație.

Motive pentru care se alege o operație de implant mamar

Există câteva indicații clare care duc spre o astfel de intervenție:

  • Sâni prea mici;
  • Scădere în greutate cu modificarea dimensiunilor și a formei sânilor;
  • După naștere, când fermitatea sânilor se pierde considerabil;
  • Diferențe de mărime între cei doi sâni;
  • In extremis, reconstrucție post-masectomie, însă aici este o altă discuție, mult mai amplă.

Cum se determină mărimea potrivită a implantului

Împreună cu chirurgul estetician si în urma unor măsurători specifice, se va realiza un grafic personalizat – cea mai mica și cea mai mare măsură a implantului – intervalul din care se poate alege. De asemenea, în cadrul aceleași prime consultații se va stabili și forma implantului.

Etapele recuperării post-operație

Vorbind despre o intervenție chirurgicală, aceasta vine la pachet cu o serie de situații specifice care sunt de analizat mai jos.

Ca și etape de recuperare, procesul arată aproximativ așa:

  • A doua zi după operație pacienta se poate ridica din pat și poate face diverse activități mai puțin solicitante. Ca și senzații, pacienta se poate confrunta cu o presiune toracică și cu o febră musculară puternică;
  • După prima săptămână se va face primul dus post-operator, se poate reîncepe activitatea sexuală și se vor relua anumite activități fizice;
  • După 8 săptămâni, se poate renunța la folosirea bustierei, se pot relua activitățile fizice în totalitate si se va reveni complet la activitățile cotidiene.

De reținut:

  • Chiar dacă, teoretic, operația de implant mamar este garantată pentru a rezista toată viață, după 15 ani, în condițiile în care au fost respectate toate sfaturile chirurgului estetician, este nevoie de un lifting la nivelul sânilor. De obicei, din practică se observă că atunci se optează și pentru schimbarea protezelor.

In concluzie, dacă forma sau dimensiunea sânilor dumneavoastră vă provoacă disconfort, implantul mamar este soluția care vă poate reda încrederea in sine si vă poate rezolva orice complex.

 

Clinica Eliade

“ALEGE CONSTIENT”

Coșul tău