Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

IN CLINICA ELIADE POTI ACHIZITIONA GAMA DE TRATAMENTE WHITE BIO-ACTIVE PENTRU INGRIJIREA TENULUI ACASA

  /  Medicina Integrativa   /  IN CLINICA ELIADE POTI ACHIZITIONA GAMA DE TRATAMENTE WHITE BIO-ACTIVE PENTRU INGRIJIREA TENULUI ACASA
2016-01-22
TRATAMENTUL CONTINUA ACASA !
IN CLINICA ELIADE POTI ACHIZITIONA GAMA DE TRATAMENTE WHITE BIO-ACTIVE PENTRU INGRIJIREA TENULUI ACASA:Lotiune demachianta cu efect de albire Phyt’s – Primul pas al programului White Bio-Active, aceasta lotiune proaspata si usoara actioneaza ca un 3 in 1. Curata, tonifica si pregateste pielea pentru celelalte tratamente din gama White Bio-Active. Contine extract de Aloe vera cu efecte de regenerarea celulară, hidratare si anti-inflamatorii, precum si agentul PWE® cu efecte de reducere a petelor de pigmentare si de iluminare a tenului.
Crema de zi cu efect de albire Phyt’s – Ingrijire de zi iluminatoare – uniformizeaza, protejeaza. Catifelat si delicat, acest tratament de ingrijire actioneaza chiar si pe pielea obosita. Datorita roprietatilor de albire ale PWE®, petele intunecate sunt iluminate. pielea este protejata si isi recapata luminozitatea.
Contine ulei virgin de Floarea Soarelui, extract de Acerola, PWE® si vitamina E naturala.
Crema de noapte cu efect de albire Phyt’s – Ingrijire de noapte iluminatoare – uniformizeaza si hraneste. Vitamina C si provitamina A profita de noapte pentru a stimula reinnoirea pielii, în timp ce agentul PWE® opreşte producţia de melanină. Contine ulei virgin de Floarea Soarelui, extract de Acerola, PWE® si vitamina E naturala.
Masca exfolianta cu efect de albire Phyt’s – Acest gomaj elimina fiecare celula moarta care face ca pielea sa para stearsa, obosita. Imperfectiunile pielii sunt reduse, va recomandam sa-l folositi impreuna cu celelalte produse din gama White Bio Active pentru un ten luminos. Contine extract de Aloe Vera, ulei virgin de Floarea Soarelui, extract de Acerola, PWE® si vitamina E naturala.
Masca cu efect de albire Phyt’s – A se folosi o data sau de doua ori pe saptamana pentru a optimiza eficienta tratamentelor din gama White Bio-Active. Aceasta masca uniformizeaza tenul si reduce petele de pigmentare. Pielea este purificata si curata. Contine ulei virgin de Alune, extract de Acerola, PWE® si vitamina E naturala.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

 

Clinica Eliade

“ALEGE CONSTIENT”

Coșul tău