Ce sunt insuflatiile cu ozon?

Terapia cu oxygen-ozon reprezinta o forma revolutionara de tratament cu efect anti-viral, anti-bacterian si antifungic. La nivel general si local, tratamentul cu ozon are efecte analgezice si antiinflamatoare. Datorita eficientei sale oxigeno-ozonoterapia este utilizata pentru tratarea unui numar mare de afectiuni dar si pentru profilaxie.

Terapia consta in introducerea in organism a unui amestec de oxygen-ozon, ceea ce determina o crestere imediata a cantitatii de oxigen.

Exista mai multe modalitati de realizare a ozonoterapiei, in functie de calea de administrare si de efectele dorite (efecte la nivel general respectiv local).

Care este procedura?

O cale de administrare sistemica o oxigen-ozonului este insuflatia rectala. Aceasta se realizeaza prin introducerea in rect a unei sonde prin care se difuzeaza ozonul. Absorbtia acestuia se realizeaza la nivelul peretilor intestinului gros, de unde ozonul intra in circuitul sanguin. Indicatiile terapeutice sunt numeroase: anti-aging, afectiuni ale ficatului (hepatite, ciroza, toxicitate), ale sistemului digestiv (gastrita,ulcer, colite, parazitoze), fistule anale, boala Crohn, doar pentru a enumera cateva dintre ele.

Terapia cu insuflatii cu ozon realizata prin aceasta modalitate si-a dovedit eficienta in colesterolemii, in reducerea valorilor transaminazelor (TGO si TGP), in imbunatatirea functiilor hepatice.

O alta modalitate de introducere a ozonului esta insuflatia vaginala. In urma acestui tratament, beneficiile se adreseaza intregului aparat reproducator feminin. Astfel, ozonul lupta impotriva infectiilor bacteriene si fungice, are efect de diminuare a durerilor specifice afectiunilor pelviene (chisturi, anexita), tratarea acestora si reducerea disconfortului si inflamatiilor aparatului genito-urinar feminin. Aceasta terapie favorizeaza refacerea florei microbiene normale, o buna functionare a organelor asociate si chiar imbunatatirea capacitatii reproductive.

Care sunt avantajele?

  • Procedura simpla, nedureroasa, minim invaziva ( se utilizeaza sonde subtiri pentru procedura de insuflatii);
  • Durata scurta a tratamentului – cateva minute;
  • Gradul mare de adresabilitate ( categorii de afectiuni, caracter cronic/acut)
  • Potentialul de preventie a unor afectiuni grave .
  • Optimizarea sanatatii, a starii de bine si cresterea performantelor fizice si psihice

Si nu in ultimul rand efectul antiaging!

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064