lifting-facial-midface

Totul despre intervenția care interesează zona mijlocie a feței

Înainte de orice trebuie să știti că decizia de a apela la intervenția chirurgicală numită lifting facial midface este personală, însă evaluarea în cabinetul chirurgului plastician este cea care decide dimensiunea intervenției.

Liftingul facial midface este o interventie foarte ceruta mai ales dupa varsta de 45 de ani si are ca scop reîntinerirea zonei mijlocii a feței, cu o arie de extindere de la pleoapa inferioară până la buza superioară.

Ce se întâmplă, de fapt in timpul acestei interventii?

Tesuturile care au avut de suferit de pe urma gravitației, expunerii la soare sau inaintarii in varsta, vor fi repozitionate. În plus, această intervenție are rolul de a crește volumul țesutului moale care se diminueaza cu varsta.

Intervenția, cu efect permanent, care poate dura aproximativ doua ore, se face sub anestezie generală sau sedare intravenoasă și anestezie locală, iar alegerea între cele două forme de anestezie se face cu recomandarea echipei medicale care se ocupă de dumneavoastră, chirurgul estetician și medicul anestezist.

Ce trebuie să știți despre recuperarea post intervenție?

Post operator vi se va aplica un pansament în jurul feței, care va avea scopul de a reduce învinețirea și tumefierea zonei operate. Perioada de recuperare este foarte importanta si este bine sa urmati indicatiile medicului chirurg care va va oferi informatii despre :

  • Cum să îngrijiți zona
  • Care este medicația pe care va trebui să o urmați după intervenție pentru a minimaliza riscul de infecții
  • Programul de consultații postoperatii

Reîntoarcerea la serviciu se va putea realiza într-un interval cuprins între 7 și 14 zile de la intervenție. În prima perioadă se vor evita activitățile fizice solicitante, în special în primele 3 săptămâni. De asemenea, se recomandă folosirea produselor cu protecție solară pentru tot restul vieții, pentru a mentine aspectul de ten întinerit, eliminând astfel efectele nocive ale expunerii la soare asupra pielii.

Efectele secundare posibile dupa un liftingfacial midface

  • Parestezii
  • Slăbirea mușchilor faciali
  • Ochi uscați
  • Tumefiere temporară

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064