lifting-facial-midface

Ce este liftingul facial midface?

Înainte de orice trebuie să știti că decizia de a apela la intervenția chirurgicală numită lifting facial midface este personală, însă evaluarea în cabinetul chirurgului plastician este cea care decide dimensiunea intervenției.

Liftingul facial midface este o interventie foarte ceruta mai ales dupa varsta de 45 de ani si are ca scop reîntinerirea zonei mijlocii a feței, cu o arie de extindere de la pleoapa inferioară până la buza superioară.

Ce se intampla in timpul acestei interventii?

Tesuturile care au avut de suferit de pe urma gravitației, expunerii la soare sau inaintarii in varsta, vor fi repozitionate. În plus, această intervenție are rolul de a crește volumul țesutului moale care se diminueaza cu varsta.

Intervenția, cu efect permanent, care poate dura aproximativ doua ore, se face sub anestezie generală sau sedare intravenoasă și anestezie locală, iar alegerea între cele două forme de anestezie se face cu recomandarea echipei medicale care se ocupă de dumneavoastră, chirurgul estetician și medicul anestezist.

Ce trebuie sa fac in perioada de recuperare?

Post operator vi se va aplica un pansament în jurul feței, care va avea scopul de a reduce învinețirea și tumefierea zonei operate. Perioada de recuperare este foarte importanta si este bine sa urmati indicatiile medicului chirurg care va va oferi informatii despre :

  • Cum să îngrijiți zona
  • Care este medicația pe care va trebui să o urmați după intervenție pentru a minimaliza riscul de infecții
  • Programul de consultații postoperatii

Reîntoarcerea la serviciu se va putea realiza într-un interval cuprins între 7 și 14 zile de la intervenție. În prima perioadă se vor evita activitățile fizice solicitante, în special în primele 3 săptămâni. De asemenea, se recomandă folosirea produselor cu protecție solară pentru tot restul vieții, pentru a mentine aspectul de ten întinerit, eliminând astfel efectele nocive ale expunerii la soare asupra pielii.

Exista efecte secundare?

  • Parestezii.
  • Slăbirea mușchilor faciali.
  • Ochi uscați.
  • Tumefiere temporară.

Ce riscuri implica liftingul facial midface?

Procentul complicatiilor in urma liftingului facial midface este mai mic decat 1. Dar ca orice operatie chirurgicala, ele exista. De aceea, medicul estetician trebuie sa fie informat cu privire la orice afectiune anterioara. Medicii cu experienta ai Clinicii Eliade fac toate eforturile pentru a preveni orice fel de riscuri si sunt antrenati pentru a oferi servicii de urgenta.

Anestezia este locala sau generala?

Nivelul de dificultate al liftingului facial midface nu necesita o anestezie generala. Dar desigur ca ea poate fi efectuata, in cazul in care dvs. nu va simtit confortabil cu anestezia locala.

Care sunt efectele interventiei?

Pacientii care beneficiaza de o interventie in zona mijlocie a fetei prezinta schimbari vizibile ale ridurilor si liniilor faciale nedorite. Echipa de medici de la Clinica Eliade are expertiza si experienta necesare pentru a efectua procedurile in deplina siguranta, cu scopul comun de a obtine un aspect frumos si natural.

Interventia este acoperita de CASMB?

In prezent, clinicile private din Romania nu au un acord semnat cu Casele de Asigurari de Sanatate. Acestea sunt doua entitati diferite ce nu functioneaza in acelasi cadru legal si fiscal.

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064