Scopul acestei terapii este detensionarea musculaturii spatelui, are rol remineralizant, regenerant si calmant pentru piele, inlatura oboseala si incordarea musculara, elimina simptomele ce vin impreuna cu starile de stress, induce o stare de bine generala.

Ingredientii activi din produse, actioneaza ca puternici agenti decontracturanti si in acelasi timp au efect de antibiotic natural, avand rolul de-a intari sistemul imunitar.
Terapia consta in detensionarea spatelui prin aplicarea unui namol terapeutic, masaj reflexoterapeutic plantar, prin activarea punctelor corespunzatoarea sistemelor osos si muscular, masaj decontracturant pentru zonele cu probleme – cervical, lombar, paravertebral.
Pentru ca efectul sa fie rapid, terapeutul utilizeaza rocile vulcanice pentru incalzirea rapida a spatelui, astfel ca ingredientii trec usor bariera epidermica si actioneaza eficient asupra spasmelor musculare, contracturilor vechi, durerilor provocate de artrita, reumatism, mialgii.

Uleiurile esentiale folosite la acest tip de masaj actioneaza eficient in procesul de drenaj limfatic, astfel ca acolo unde se elibereaza toxine in urma masajului terapeutic decontracturant, acestea sunt trimise in sistemul limfatic catre eliminare.

In spatiul Eliade Medical Spa, terapeutul spa va invita sa va lasati rasfatati printr-un ritual pentru spate, prin care sa lasati de-o parte durerile si grijile accumulate, sa redati mobilitatea articulatiilor si sa va recapatati starea de bine.

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064