ELIADE JOURNEY INTUITIVE MASSAGE

Am adunat din bogatia terapiilor din diverse culturi, pentru a creea un masaj personalizat, ce va fi perceput ca o calatorie interioara in spatiul Eliade Medical Spa. Comunicand terapeutului nevoile dumneavoastra, veti primi o combinatie din tehnicile studiate, aprofundate si oferite in cativa ani de experienta in domeniul terapiilor SPA.

Astfel, fiecare masaj va fi diferit si va raspunde de fiecare data nevoilor dumneavoastra de moment.In functie de nevoile dumneavoastra, terapia va fi o complexitate din urmatoarele tehnici:

  • Masaj Lomi Lomi Kahuna
  • Masaj Deep Tissue
  • Masaj Californian
  • Masaj Thai Nuad
  • Masaj Aroma Vedic

Aceste tehnici provin din culturi diferite, au istorie veche in domeniul terapiilor alternative utilizate de catre tamaduitorii autentici, care au descoperit ca desi avem aceeasi nevoie interioara, ne-o exprimam diferit si cerem diferit „ghidare catre tamaduire”, astfel au aparut si apar inca numeroase masaje ca forme de terapii.

Eliade Spa va invita ca prin acest masaj sa va descoperiti atitudinea, sa va exprimati asa cum simtiti, sa va definiti prin limbajul emotiilor si trupului. Interiorul ne vorbeste, trebuie doar sa-l simtim si sa-l ascultam!

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064