Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

NOU IN CLINICA ELIADE – RITUAL DETOX WITH PLEASURE

  /  Medicina Integrativa   /  NOU IN CLINICA ELIADE – RITUAL DETOX WITH PLEASURE
2015-10-02
Pasul 1 : Impachetare cu masca cu guarana si cacao, extract de alge brune, cu efect detoxifiant, drenant si tonic pentru piele.

Pasul 2 : Masaj facial tonic si drenant cu roci vulcanice calde / Masaj reflexoterapeutic plantar cu roci vulcanice calde.

Pasul 3 : Masaj corporal Fitness Anticelulitic cu Bete de Bambus.
Ritualul Detox with Pleasure reprezinta un rasfat deplin pentru corp, minte, suflet.
Prin multitudinea procedurilor din cuprinsul ritualului, fiecare parte a corpului va simti esenta notiunii de intreg, respectiv ingrijire a intregului complex trup-minte-suflet.

Acest ritual este conceput pentru a face o curatare in profunzimea sistemului limfatic, un detox la nivelul pielii, o detensionare musculara, o remineralizare a tesuturilor si un delectare multisenzoriala prin esentele delicate ale plantelor.

Indienii amazoniezi numeau guarana “elixirul tineretii“, avand un puternic rol la baza consolidarii unui organism sanatos, puternic si longeviv. Pe langa beneficiile in plan fizic, are importante beneficii in imbunatatirea memoriei si a cresterii performantelor intelectuale.

Pudra pura de cacao are un continut insemnat de flavonoide, substante ce ajuta la uscarea si descuamarea pielii, precum si ca important filtru protector impotriva radiatiilor ultraviolete, imbunatateste circulatia sangelui, precum si a starii de sanatate si luminozitate a pielii.

Extractul de alge brune este bogat in minerale – iod, fier, magneziu, potasiu, calciu. In combinatia cu guarana si cacao, sporeste efectul de drenaj si detoxifiere, lupta impotriva celulitei si stimuleaza refacerea elastinei si colagenului in mod natural. Pe langa aceste beneficii, alga bruna este cunoscuta ca un puternic agent antibacterian, in timpul unei impachetari reducandu-se considerabil germenii patogeni ce migreaza pe suprafata pielii.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău