metabolism

Ce face Metabolic Balance?

Pe baza analizelor de sânge, metabolic balance® determină exact acele alimente, combinațiile și cantitățile optime necesare fiecărui metabolism, astfel încât tu să îți recapeți energia pe tot parcursul zilei. Cu ajutorul programului îți vei adapta alimentația la un profil de nutriție sănătos, total echilibrat și realizat special pentru tine.

Planul de nutriție cuprinde informații personalizate 100%, oferind rezultate vizibile și de durată, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentație:

  • Fără înfometare
  • Fără medicamente
  • Fără suplimente alimentare

Cui se adreseaza programul?

Programul poate fi folosit de persoane care vor să slăbească sau să se îngrașe, dar și de cei care pur și simplu doresc să își păstreze greutatea și vor o dietă echilibrată, prevenind astfel apariția sindromului metabolic.

Cu Metabolic Balance® se obțin rezultate remarcabile dacă ai hipertensiune arterială, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, oboseală cronică, alergii, probleme dermatologice, tulburări de somn.

In ce consta consilierea Metabolic Balance?

Evaluare: în această etapă vom face o evaluare a stării tale de sănătate, vom măsura principalii indicatori ai dimensiunii corporale și vom discuta în detaliu despre ce presupune acest program.

  • Cu ajutorul Bio Impendance Analisis, tehnologie de ultimă oră de la producătorul japonez Tanita, determinăm compoziția corporală și vârsta ta metabolică.
  • Analize: setul de analize propus de la prima întâlnire ne oferă informații importante despre starea ta de sănătate. Pe baza analizelor de sânge vor fi determinate exact acele alimente de care corpul tău are nevoie pentru reechilibrarea metabolică, având ca efect implicit reglarea greutății și îmbunătățirea stării de sănătate.
  • Planul de nutriție: planul individualizat de alimentație este realizat cu ajutorul unui soft computerizat pe baza setului de analize de laborator, date antropometrice și informații personale legate de starea de sănătate.
  • Pe tot parcursul programului vei beneficia de consiliere de specialitate, ceea ce te ajută să faci trecerea la noul stil de viață, într-un mod controlat și eficient.

Cum ma ajuta Health Coaching?

Health coaching-ul te ajută să îți atingi obiectivele legate de sănătate, prin schimbarea stilului alimentar și a stilului de viață. Ceea ce mâncăm e important, ne asigură nutrienții necesari pentru o bună dezvoltare și funcţionare a organismului, dar și mai importante sunt lucrurile care ne hrănesc cu adevărat la nivel emoţional, psihologic sau spiritual.

Stilul de viaţă are un impact major asupra dietei. Felul în care mâncăm, ceea ce mâncăm, sunt influenţate direct de ceea ce simțim. Pe parcursul colaborării noastre, ne vom da seama de cum toate aceste părţi ale vieţii iţi afectează sănătatea ca un întreg.

Împreună vom explora teorii nutriţioniste existente, vom descoperi care sunt de fapt cauzele poftelor alimentare și cum pot fi ele evitate. Vei primi sugestii legate de cum iţi poţi intensifica activitatea fizică, vei învăţa tehnici de respiraţie pentru un somn mai bun sau pur si simplu pentru o stare de liniște. Toate acestea pentru a descoperi ce ţi se potrivește cel mai bine și pentru a ţi le insuși pe termen lung.

Pe parcursul întâlnirilor noastre te voi ajuta să faci modificări graduale în dieta și în stilul tău de viaţă. Modificările se vor acumula în timp și vei realiza că toate acestea au avut de fapt un impact cu mult mai mare faţă de ce ai anticipat. În plus, toate aceste transformări se vor răsfrânge și asupra celorlalţi membri ai familiei, ca un efect natural a ceea ce faci tu.

La finalul sesiunii, nu vei pleca cu o listă de do’s sau don’ts, pentru că interdicţiile creează automat dorinţa de a le încălca. Flexibilitatea e importantă, astfel încât tu să iţi alegi singur ceea ce ţi se potrivește cu adevărat.

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064