Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Prezentarea celui de al doilea premiului oferit de CLINICA ELIADE in cadrul concursului

  /  Evenimente   /  Prezentarea celui de al doilea premiului oferit de CLINICA ELIADE in cadrul concursului
2015-04-05
IN CONTINUARE VA PREZENTAM a doua terapie ce compune premiul oferit de CLINICA ELIADE in cadrul concursului “SINESTEZIA SIMTURILOR”:

MASAJUL INTUITIV – ELIADE JOURNEY (Durata : 60 min – 80 min)
Am adunat din bogatia terapiilor din diverse culturi, pentru a creea un masaj personalizat, ce va fi perceput ca o calatorie interioara in spatiul Eliade Medical Spa. Comunicand terapeutului nevoile dumneavoastra, veti primi o combinatie din tehnicile studiate, aprofundate si oferite in cativa ani de experienta in domeniul terapiilor SPA. Astfel, fiecare masaj va fi diferit si va raspunde de fiecare data nevoilor dumneavoastra de moment.

In functie de nevoile dumneavoastra, terapia va fi o complexitate din urmatoarele tehnici:
* Masaj Lomi Lomi Kahuna
Este un masaj cu origini vechi in cultura hawaiana, tehnica reprezinta o reconectare a intregului OM – suflet, spirit corp fizic, mental. Manevrele sunt lungi, pentru o conectare totala, cel ce primeste masajul simte ca este complet, iar imbratisarile sunt ale intregului ci nu doar ale anumitor segmente. Fiecare atingere este aleasa intuitiv, conexiunea dintre corpurile noastre prin substratul emotional, facandu-se diferit in functie de constientizari si de realitatea fiecaruia in momentul in care primeste masajul. In final se ajunge la o acceptare a ceea ce suntem, a fiecarei emotii, la multumire si iubire profunda si neconditionata. Lomi Lomi Kahuna duce la descoperirea secretelor interioare ce stau ascunse in fiecare coltisor din noi si identificarea problemelor cheie si implicit a rezolvarilor acestora. Kahuna erau pastratorii secretelor, cei ce au lasat pe mai departe cunoscuta si miraculoasa TERAPIE A IERTARII si PRINCIPIILE HUNA.
* Masaj Deep Tissue
Este un masaj profund decontracturant, benefic in contracturile musculare profunde, durerile musculare si ale tendoanelor, precum si detensionarea intregului sistem osteo-musculo-articular.
Tehnica are ca specific manevrele in care se lucreaza profund cu antebratele, coatele, pumnii.
Manevrele decontracturante adesea dureroase sunt completate si urmate bland de manevrele Lomi Lomi.
* Masaj Californian
Este un masaj ce are specific miscarile ce imita valurile. Aceste miscari duc la miscarea lichidelor interstitiale si in special a limfei stagnante si incarcate cu toxine. Se realizeaza astfel o miscare interioara a limfei, ce duce la un drenaj limfatic foarte eficient. In afara aacestor beneficii, manevrele sunt foarte relaxante, induc o relaxare mentala si fizica in tot corpul.
* Masaj Thai Nuad
Este un masaj din cultura asiatica, care are ca scop reechilibrarea meridianelor energetice prin miscari ca manipularilor articulare, presiuni, stretching.
* Masaj Aroma Vedic
Este un masaj cu provenienta indiana, cu radacini in practicile vechii stiinte ayurvedice.
Echilibrarea se realizeaza prin deshiderea si echilibrarea punctelor marma. Prin aceste puncte noi realizam conexiunea cu exteriorul, cu tot ceea ce vine din natura si mediul inconjurator, in momentul in care traim in dizarmonie cu tot ceea ce ne ofera Universul, apar si dizarmoniile interioare si din viata noastra si inconstient inchidem aceste USI catre comunicarea cu noi insine si cu Divinitatea.
In completarea acestor tehnici, masajul are si o minunata parte sonora-vibrationala, prin utilizarea catorva instrumente pentru curatare si reechilibrare: bolul tibetan, clopoteii tibetani, Koshi pentru curatarea si echilibrarea apei, un instrument peruan pentru echilibrarea elementului de aer, fiecare dintre acestea fiind folosite in timpul masajului in mod intuitiv, atunci cand interiorul o cere.
Aceste tehnici provin din culturi diferite, au istorie veche in domeniul terapiilor alternative utilizate de catre tamaduitorii autentici, care au descoperit ca desi avem aceeasi nevoie interioara, ne-o exprimam diferit si cerem diferit „ghidare catre tamaduire”, astfel au aparut si apar inca numeroase masaje ca forme de terapii.
Acest masaj este un ritual de regasire interioara si de exprimare senzoriala, o calatorie plina de constientizari si gasirea cailor catre acceptare si armonizare.

Uleiurile utilizate sunt din gama PHYT”S. Sunt uleiuri ce au la baza ingrediente naturale precum: rozmarin, lavanda, musetel, arnica, menta, cedru, lemon grass, struguri, ienupar, scortisoara, pin, Eliade Spa va invita ca prin acest masaj sa va descoperiti atitudinea, sa va exprimati asa cum simtiti, sa va definiti prin limbajul emotiilor si trupului. Interiorul ne vorbeste, trebuie doar sa-l simtim si sa-l ascultam!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău