Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Prezentarea primului premiul oferit de CLINICA ELIADE in cadrul concursului

  /  Evenimente   /  Prezentarea primului premiul oferit de CLINICA ELIADE in cadrul concursului
2015-04-05
AVEM DEOSEBITA PLACERE SA VA PREZENTAM prima dintre cele doua terapii ce compun premiul oferit de CLINICA ELIADE in cadrul concursului “SINESTEZIA SIMTURILOR”:
1. ALPHASPHERE – IN PREMIERA ABSOLUTA IN ROMANIA
AlphaSphere este o tehnologie de ultima generatie, rezultatul unei colaborari deosebite intre artistul creator AlphaSphere si al echipei sale de expertiza din cadrul Institultului de cercetare a perceptiilor din Viena. AlphaSphere activeaza si creeaza unitatea sensurilor, cu un efect de profunda relaxare combinat in mod surprinzator cu un efect de stimulare.
Niveluri diferite de perceptie se imbina armonios si devin o unitate care te conduce intr-o experienta multisenzoriala de exceptie. In AlphaSphere este atins un alt nivel de constiinta care permite o schimbare a perceptiei fata de propria viata si propriile actiuni.
In sens terapeutic aceasta experienta poate deveni baza pentru un proces personal de transformare, o conectare mai profunda cu toate simturile noastre. Culoarea, forma, lumina impreuna cu sunetul, vibratia, caldura, reglarea ritmului respirator, creeaza impreuna o perceptie holistica profunda.
Aceasta terapie multisenzoriala se face intr-o camera fara lumina, unde se exprima in plenitudinea lor toate componentele senzoriale ale acestei tehnologii. Sunteti instalati intr-un lounger- un tip de pat sezlong, care se afla intr-un spatiu tip cocoon, iar aici invaluiti in intimitatea si siguranta lui, vi se monteaza un program sinestezic particularizat nevoilor dumneavoastra la acel moment, experienta care va face sa va simtiti teleportat intr-o alta dimensiune.
Aici experimentati timp de 25 de minute sunete si vibratii special creeate care va strabat intregul corp si o miscare aproape imperceptibila, care imita si sugereaza miscarea pe care ati mai trait-o numai in uterul matern.

In aceasta sinestezie a simturilor va puteti elibera de rutina zilnica, griji si stress, fiind invaluiti in timp foarte scurt de o noua calitate perceptiva. Veti experimenta efecte fizice si mentale deosebite, studiate si sustinute de numeroase cercetari stiintifice complexe.
Efectele sunt:
* preventia si reducerea stresului,
* relaxarea profunda,
* cresterea creativitatii,
* cresterea eficientei,
* reincarcare energetica,
* armonizarea respiratiei,
* relaxarea musculara,
* imbunatatirea circulatiei la nivelul pielii,
* rezolvarea tensiunilor fizice,
* scaderea tensiunii.
Oferiti-va o experienta de exceptie, asa cum meritati!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău