Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

REJUVENAREA FACIALĂ CU AJUTORUL ACIDULUI HIALURONIC

  /  Chirurgie Estetica   /  REJUVENAREA FACIALĂ CU AJUTORUL ACIDULUI HIALURONIC
2016-10-07
Ten fără riduri, pomeți ridicați, frunte netedă, gât ferm, cam acestea sunt dorințele oricărei femei atunci când vorbim despre rejuvenarea faciala. Oricâte măști sau oricâte creme sofisticate am folosi, oricât de mult ne-am strădui, singura substanta care ne ajuta este, fără doar și poate, acidul hialuronic.
”Acidul hialuronic este un glicozaminoglican care se găsește în țesuturile conjunctive, epitelial și nervos. În plus, această substanță este un hidratant biologic al pielii, care atrage și reține circa 70% din greutatea sa în apă pentru imbunatatirea hidratarii. Așadar, acidul hialuronic are rolul de a menține suplețea, elasticitatea și tonicitatea epidermei”, explică medicii Clinicii Eliade. “În plus, acidul hialuronic stimulează producția de colagen din piele, funcționează ca și antioxidant, are activitate anti-bacteriană și anti-inflamatoare”.

Așa cum se întâmplă de fiecare data când vorbim despre intervenții invazive sau non-invazive, este imposibil să nu ne ducem cu gândul la durere și alte efecte adverse așteptate sau neașteptate.

”Sigur, durerea și reacțiile adverse sunt puncte foarte importante, discutate, de altfel, cu orice pacient înainte de intervenție. Dacă este să vorbim despre durere, aceasta este categoric redusă, mai ales că se folosesc substante cu efect anesteziant. Mai mult decât atât, în compoziția acidului hialuronic se găsesc cantități mici de lidocaină,  substanță care are, de asemenea, rol să anestezieze. Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul acidului hialuronic scade natural și in consecinta se simte nevoia unei completări din exterior”, explică, medicul, în continuare.

Ce tratăm mai exact cu ajutorul acidului hialuronic?

Se pot injecta zonele cu riduri adânci, zona buzelor, micile depresiuni ale feţei, pomeţii sau obrajii. În funcție de felul în care răspunde fiecare organism la tratament, acesta se poate repeta la interval de 3 până la 18 luni.

De reținut, că în primele 24 de ore de la intervenție trebuie evitate exercițiile solicitante, expunerea excesivă la soare sau căldură sau băuturile alcoolice, pentru a reduce la minim riscurile de înroșire temporară, umflare și/sau mâncărime.

Rejuvenarea facială, procedură vedetă printre vedete

Pentru că este cea mai facilă și sigură procedură de întinerire și înfrumusețare, rejuvenarea facială a fost încercată și de multe vedete de la Hollywood. Printre cele mai sonore nume care au trecut prin cabinetul medicului estetician cu această dorinta se numără nume precum Gwyneth Paltrow, Taylor Swift, Victoria Beckham, Uma Thurman, Elle Macpherson, Catherine Zeta Jones, Penelope Cruz, Olivia Wilde sau Miranda Kerr.

 

Clinica Eliade

“ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău