Sauna cu infrarosii – un sistem cu 3 lungimi de unda de infrarosu, absolut nou in Romania, prima si singura in lume cu acest sistem Full Spectrum, este acum in Clinica Eliade.

Cui se adreseaza?

Sauna cu tehnologie Solocarbon Heaters ofera cea mai eficienta combinatie, respectiv cea mai buna calitate si cantitate de raze infrarosii cu frecventa apropiata, medie si lunga. Aceasta tehnologie permite atingerea unor rezultate terapeutice de 3 ori mai bune si diferite, deoarece 6 au eficienta 99%, cel mai jos camp electromagnetic si cea mai mare suprafata de infrarosu decat toate celalalte modele de pe piata.

Ce sunt razele infrarosii?

Emisia solara este de natura electromagnetica si este impartita in diferite spectre sau tipuri de radiatie in functie de frecventa de emisie sau de lungimea de unda. Nu vom vorbi despre toate, dar pentru planeta noastra cele mai importante componente ale emisiei solare sunt spectrul vizibil si spectrul infrarosu pentru ca ambele mentin, intretin si sustin viata pe pamant.

Spectrul infrarosu este energia electromagnetica emisa de soare pe care o percepem sub forma de caldura, fara aceasta forma de energie, viata nu ar putea exista. Fiecare organism viu are o caldura si deci emite radiatii infrarosii pe care le putem vedea cu instrumente speciale. Spectrul infrarosu este format din trei benzi de frecventa si plasand corpul uman intr-un astfel de flux energetic, practic il reincarcam cu energia necesara derularii proceselor lui vitale.

Ce inseamna spectrul infrarosu?

Acest sistem unic in lume iti permite sa accesezi o terapie cu multiple beneficii, sa ai control asupra programului efectuat datorita urmatoarelor carecteristici:

 • panou de control android;
 • 6 programe presetate de wellness determinate in baza a 56 de studii clinice;
 • singura sauna cu 3 lungimi de unda;
 • efectivitatea rezultatelor prin lungimi de unda infrarosii apropiate, medii si indepartate;
 • sursa lemnului de cedru este earth-friendly si cu calitati terapeutice in sine, cu o grosime de 33% mai mare decat restul saunelor;
 • un sistem de asamblare magnetic diferit total de restul saunelor care se asambleaza cu diferite tipuri de adeziv, care descarca substante toxice atunci cand se contracta si se dilata;
 • sistem de cromoterapie;
 • sistem de terapie prin rezonanta acustica;
 • banca ergonomica.

PANOUL DE CONTROL ANDROID!

Certicatul design al panoului de control New 10.1 este mai inteligent si mai personalizat ca oricand, interactiv, care permite o utilizare intuitiva si care deserveste diverselor nevoi de sanatate.

Prezinta 6 programe de wellness presetate!

Acest model de sauna ofera o varietate de programe pentru toate gusturile si nevoile, pentru a simti ca ai un trainer personal alaturi de tine. Fiecare program ofera mixul de raze infrarosii pentru a atinge rezultatele dorite. Nu ai decat sa-ti alegi programul preferat din urmatoarele optiuni: cardio, detoxifiere, terapia durerii, relaxare, slabire si sanatatea pielii.

Este singura sauna cu 3 lungimi de unda infrarosu!

CE INSEAMNA ASTA?

Prin studii extinse s-a descoperit ca diferite parti din spectrul infrarosu sunt mai eficiente ca altele, cand e vorba de atingerea diferitelor beneficii pentru sanatate.

 • Printr-un input optim de raze infrarosii primite de la fiecare tip de lungime de unda beneficiile sunt diferite si holistice in acelasi timp. Astfel:
 • Razele infrarosii apropiate servesc sanatatii si imunitatii celulelor noastre si purificarii, rejuvenarii pielii, vindecarii ranilor si diminuarii durerilor.
 • Razele medii ajuta problemelor legate de greutate si de durere si imbunatatirea circulatiei.
 • Razele indepartate produc un proces de detoxifiere si reducere a presiunii sanguine, controlul greutatii, relaxare.

Ce este terapia prin rezonanta acustica?

Deosebita pentru un tratament tip sauna, terapia prin rezonanta acustica creeaza cadrul potrivit pentru ca organismul sa experimenteze beneficiile sunetului si ale vibratiilor acustice vindecatoare. Printr-un „masaj muzical” aducem in corpurile noastre armonie psihica, mentala, emotionala, spirituala prin stimularea tuturor simturilor.

Beneficiile sunt:

 • reglarea ritmului cardiac, a presiunii sanguine si imbunatatirea circulatiei,
 • reducerea durerilor musculare si a tensiunilor, managementul durerii,
 • o stare de energizare si stare de bine emotionala,
 • cresterea creativitatii, comunicarii, a felului in care rezolvam problemele,
 • o reducere semnificativa a stresului,
 • eliminarea din organism a metalelor grele provenite din mediul extern (noxe, expunerea in medii toxice).

Creierul nostru si toate sistemele comunica intr-un dans continuu. Creierul primeste si transmite informatii de la si catre piele, oase, muschi, celulele nervoase, de la hormonii nostri si procesele continua in acest fel.

Hormonii de stres pe care toti ii generam astazi in stilul nostru de viata, limiteaza aceasta comunicare si chiar inhiba functionarea sistemului imunitar. Daca ne aflam in stare de stres continuu, diminuam capacitatea organismului de a ne apara. Intr-un status de relaxare generam endorfine care stimuleaza dansul energetic din fiinta noastra.

Terapia prin rezonanta acustica ART ajuta la stimularea unei stari naturale de relaxare a corpului si a mintii, echilibreaza undele cerebrale si ne aminteste de starea noastra naturala de armonie.

Beneficii maxime pentru sanatate in alintul caldurii, sunetului si a razelor infrarosii! Ce poti sa-ti doresti mai mult?!

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064