schimbare-implant

CAND SE SCHIMBA IMPLANTURILE MAMARE?

Rapoartele Societatii Americane de Chirurgie Plastica indica faptul ca majoritatea protezelor mamare folosite in medicina estetica astazi pot fi purtate o viata intreagă. Exceptiile de la aceasta regula sunt determinate de o serie de situatii medicale, prezente insa in proportie extrem de mica, cum ar fi contractura capsulara, ruptura sau fisurarea invelisului implantului, lasarii sanilor sau infectiilor cronice.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea efectua o schimbare de implanturi mamare?

  • Inainte de orice este important de mentionat faptul ca protezele alese trebuie, OBLIGATORIU, sa fie omologate, iar acesta ar trebuie sa fie primul subiect de discutie cu medicul estetician.
  • Chirurgul estetician poate sa recomande implanturi cu durata de viata limitata (implantul salin care are o durata de 14 ani) sau implanturi cu durata de viata nelimitata (implantul cu silicon).
  • Chirurgul estetician va recomanda controale regulate si ecografii mamare anuale pentru a urmari aspectul implanturilor.
  • Conditii obligatoriu de indeplinit pentru a minimaliza posibilitatea operatiei de schimbare a implantelor:
  • Informarea corecta si completa a pacientei in ceea ce priveste operatia de implant mamar.
  • Respectarea cu strictete a indicatiilor de recuperare post interventiei chirurgicale.

Ce riscuri implica schimbarea de implanturi mamare?

Procentul complicatiilor in urma acestei interventii este mai mic decat 1. Dar ca orice interventie chirurgicala, ele exista. De aceea, medicul estetician trebuie sa fie informat cu privire la orice afectiune anterioara. Medicii cu experienta ai Clinicii Eliade fac toate eforturile pentru a preveni orice fel de riscuri si sunt antrenati pentru a oferi servicii de urgenta.

Anestezia este locala sau generala?

Nivelul de dificultate al interventiilor chirurgicale estetice nu necesita o anestezie generala. Dar desigur ca ea poate fi efectuata, in cazul in care dvs. nu va simtit confortabil cu anestezia locala.

Care sunt efectele interventiei?

Echipa de medici de la Clinica Eliade are expertiza si experienta necesare pentru a efectua procedurile in deplina siguranta, cu scopul comun de a obtine un aspect frumos si natural.

Interventia este acoperita de CASMB?

In prezent, clinicile private din Romania nu au un acord semnat cu Casele de Asigurari de Sanatate. Acestea sunt doua entitati diferite ce nu functioneaza in acelasi cadru legal si fiscal.

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064