tratamente-zo

Solutii complexe si permanente pentru regenerarea si mentinerea sanatatii tenului

Medicul dermatolog Zein Obagi, cercetator pasionat in domeniul sanatatii si intineririi pielii, cu o experienta profesionala de peste 35 de ani, a dobandit reputatia internationala de expert, inventator si autor de tratate de specialitate. El este absolvent si membru al unor prestigioase academii americane de cercetare si chirurgie dermatologica, estetica, reparatorie si cosmetica. In calitate de intemeietor al stiintei sanatatii pielii, cariera sa include si domeniul pedagogiei. El raspandeste cu entuziasm cunoasterea dobandita medicilor si celor ce lucreaza in “industria” frumusetii.
Dr Obagi este expert in tulburarile pigmentare. In activitatea sa a tratat cu succes cazuri foarte dificile la nivel international prin aplicarea unui algoritm compus din patru etape: terapeutica; de intretinere, de ingrijire zilnica si de prevenire. El este, totodata, specialist si in domeniul peelingului chimic.

Produsele ZO Skin- Health Inc., rod al cercetarilor stiintifice si al experientei clinice, determina amplificarea semnificativa a microcirculatiei, stimularea productiei de colagen, reducerea inflamatiilor si iritatiilor la nivel tegumentar, stimularea armonioasa a regenerarii celulelor tegumentare, normalizarea functionarii celulelor cu functii specifice, de exemplu al melanocitelor, controlul pigmentarii, cresterea grosimii stratului epitelial, ameliorarea functiei de bariera a pielii, diminuarea hipersensibilitatii tegumentare.
Produsele ZO Skin-Health Inc se adreseaza oricarei varste si conditii tegumentare.

Unul dintre sistemele cele mai inovative al companiei este cel de difuzare a retinolului. Acest sistem este util in refacerea structurilor tegumentare afectate de lumina, care si-au diminuat elasticitatea, prezinta deteriorari specifice avansarii in varsta, riduri si alte semne specifice. Sistemul este astfel conceput incat permite difuzarea unor concentratii mari de retinol in straturile profunde ale pielii, fara acumulari nedorite in cel superficial, cu efect de refacere a homeostaziei acesteia . Tehnologia utilizeaza lipozomii in calitate de “purtatori” ai retinolului, asemeni unor micro-capsule.

Sistemul de difuzare este specific gamelor de produse Ossentials, Ommerse si Olluminate .

*Disclaimer – Rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la persoană la persoană

Relaxeaza-te si stimuleaza-ti simturile cu

VOUCHERELE ELIADE

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064