Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

UN ALTFEL DE INCEPUT!

  /  Evenimente   /  UN ALTFEL DE INCEPUT!
2016-01-06
Lumea se innoieste si noi alaturi de ea. Ne bucuram, acum, la inceput de an, sa constatam ca ne-am regasit in marea familie a celor care indraznesc sa schimbe vechea paradigma in ceea ce priveste intelegerea si abordarea actului terapeutic.
Ne inscriem in randul pionierilor ce utilizeaza si promoveaza tehnologii inovative de mare eficienta, si tinem pasul cu descoperirile pline de valoare ale ultimilor ani, suntem inspirati si motivati launtric sa le transmitem acestea celor care ne calca pragul, astfel incat sa participam si noi, cu un strop, la sanatatea,constiinta si fericirea acestei lumi.Sursa:https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

 

Clinica Eliade
”ALEGE CONSTIENT !”

 

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău