Vouchere - CLINICA ELIADE

Nimic nu e mai frumos decât să aduci bucurie celor apropiați.
Una dintre cele mai frumoase mărturii de iubire, de atenție sau gesturi de prietenie și apreciere este sa dăruiești.
Dăruiește un Wellness Voucher CLINICA ELIADE!
Voucherele Eliade pot fi cadoul perfect pentru orice ocazie, un prilej de relaxare si re-energizare pentru toți cei care contează pentru tine.

VOUCHER SPECIAL DAY

Pentru o oxigenare perfecta a tenului tau incearca sistemul revolutionar Oxy5Modes ce reuseste sa favorizeze patrunderea naturala in straturile inferioare ale pielii a oxigenului si a substantelor regeneratoare.

 

VOUCHER PHYT’S

O paleta senzoriala de tratamente faciale pentru nevoile fiecarui tip de ten. O cufundare intr-un paradis al starii de bine. Lasati mainile experte ale naturo-esteticienei sa devina aliatele frumusetii dumneavoastra.

VOUCHER VOYAGE ZEN

Acordă atenție întregului complex corp- minte-suflet-spirit, oferindu-ti un Voyage Zen la Clinica Eliade în lumea masajelor SPA tradiționale.

VOUCHER SPA BREAK

Acum iti poti petrece cateva ore in SPA-ul Medical si poti beneficia de tratamente exclusive si personalizate, naturale si holistice care te vor ajuta sa atingi starea de bine si frumusetea pe care ti-o doresti!

Termeni & Conditii
  • Voucherele cadou pot fi achizitionate direct de la receptia Clinici Eliade – nu este nevoie de o comanda inainte, se elibereaza pe loc.
  • O alta varianta de achizitionare este comanda online pe site-ul nostru www.clinicaeliade.ro.
  • In cazul comenzii pe Internet, pe baza voucherului achizitionat online puteti face o programare telefonica la 0374/46.66.66 sau la 0374/48.88.88 sau prin e-mail office@clinicaeliade.ro la receptia Clinicii Eliade.
  • Voucherele cadou au valabilitatea de 6 luni de la data achizitionarii.
  • Serviciile sau terapiile incluse pe voucherul cadou pot fi modificate, la cererea clientului putand fi ales un alt serviciu de acelasi pret, sau, poate fi achitata o diferenta la receptia clinicii, in cazul in care se alege o terapie mai scumpa.
  • Serviciile si terapiile Clinicii Eliade ce fac obiectul acestor vouchere se adreseaza unui public cu varsta de peste 18 ani.
  • Voucherul cadou este transferabil.
icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  44.468681, 26.094064