Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

www.woman2woman.ro

  /  Evenimente   /  www.woman2woman.ro
2015-03-18
Asyra Pro in premiera in Romania, acum in Clinica Eliade
Adaptat nevoilor femeii moderne, programul de evaluare energetica intitulat “Profil de sanatate feminina” va poate stabili un profil hormonal, evidentia aspecte ale functionarii glandei tiroide, posibile infectii de natura fungica sau fermentativa, realiza un profil digestiv si enzimatic, identifica posibile carente de vitamine si minerale, prezenta unor metale grele, existenta unor factori stresori la nivel emotional si mental si multi alti parametri semnificativi.

Poate va intrebati cum decurge aceasta evaluare, ce implica si daca exista riscuri. Tehnologia este non-invaziva si fara efecte secundare. Clientul sta relaxat in timp ce prin electrozii de cupru pe care ii tine in maini sunt trimise semnale electrice foarte delicate ce declanseaza un raspuns, tot electric, din partea organismului.
Asyra interpreteaza aceste raspunsuri si le asociaza unor frecvente si tipare energetice specifice. Astfel, testul poate evidentia un anumit dezechilibru care, fie este deja instalat la nivel de organe sau sisteme, fie se exprima ca o perturbare energetica la nivelul corpurilor subtile – mental emotional, spiritual- prealabila aparitiei unor simptome. Prin identificarea timpurie a acestor dezechilibre, se poate considera ca Asyra realizeaza o preventie foarte eficienta. Corectate la timp, tiparele energetice devin aliatul cel mai puternic al sanatatii. Transformarea incepe chiar din momentul testarii.

Sursa: http://woman2woman.ro/…/asyra-pro-in-premiera-in-romania-a…/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău